Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ensom- Noen der ute som vil være min venn?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ensom- Noen der ute som vil være min venn?

april 27 2014 - 21:32
Jeg har kjent på ensomhet hele mitt liv. Er ei kvinne på 30 år. Var en av de få med innvandrerbakgrunn på skolen, og det virket som om ingen ville være min venn. Ble en del mobbet. Årene gikk, det samme skjedde på ungdomsskolen hvor jeg bare hadde maks 2, videregående hvor jeg var heldig og fikk meg to gode (som jeg senere mistet, fordi vi vokste fra hverandre), universitetet og nå i voksen alder. Nå har jeg 2 venner jeg finner noe på med en gang iblant(som regel når jeg tar initiativ).Jeg har vært gift i 5 år, og ser at jeg dratt min mann inn i ensomheten. Mine foreldre besøker oss aldri, min søster kom ikke i bryllupet vårt engang, kommer aldri i bursdager, på besøk, whatsoever. For noen uker siden fikk jeg i tillegg rede på at jeg feiler noe som gjør at jeg kan ha vanskeligere for å bli gravid. Der gikk mitt høyeste ønske. Er det MULIG??? Jeg er ei normal jente som PRATER med folk, har sosial intelligens nok til å kunne "smalltalke", og ser normal ut. Tror de fleste jeg "kjenner" ville blitt svært overrasket dersom de visste sannheten om meg. Og jeg har prøvd! Men det virker som om ingen har plass til en ekstra venn i livet sitt. Jeg er helt fortvilet i dag kjenner jeg. Var ute for å ta en kaffe med mannen min, da det plutselig slo meg; Jeg har kun han. Ingen familie som er der, ingen venner og nå kanskje ingen barn. Jeg er jo helt vanlig, det er ingenting galt med meg. Er det noen der ute som vil være min venn?Jeg bor i akershus, jobber i Oslo.
Avatar

Hei.

april 27 2014 - 21:56
At du skal ha problemer med og skaffe deg venner fatter jeg ikke.Du er jo en "vinner" som du siervselv du har utdannelse, jobb,mann og sikkert god økonomi (ikke at det behøver aa ha noen som helst betydning)men kanskje du er "kresen" og/eller har spesielle preferanser.For visst en person som deg ikke klarer og tiltrekke seg venner saa skjønner jeg ingenting.Du er sikkert en pen dame og har sikkert ikke ett skrekkutgytende utseende heller saa da vet jeg ikke hva som gjør det.....nei dette er rett og slett merkelig.

Hm.....

Og naar det kommer til aa ha uflaks helsemessig saa er ALT mulig tro meg.


Haaper det løser seg.......:-) og det tror jeg det gjør.:-)
Avatar

hei

april 28 2014 - 02:23
Jeg er en del år eldre enn deg (50), ugift, barnløs og ikke har jeg noen god jobb heller, men jeg ville bare si; så dårlig gjort av søsteren din å ikke komme i bryllupet ditt, helt uforståelig..
Og at foreldrene dine ikke besøker deg, like uforståelig. Har du gifta deg med "feil" mann i deres øyne eller?
Du må ikke tro at det er noe galt med deg. Du er helt perfekt du:-)
Avatar

forresten kvinne 30

april 29 2014 - 04:32
Hvis du likevel har lyst til å treffe meg, (på tross av aldersforskjellen) så kunne det sikkert vært hyggelig det altså. Jeg bor også i Oslo.Jeg har også følt mye på ensomhet gjennom livet. Gjør det fortsatt. Merker at jeg unnviker mange sjanser pga feighet. Det blir en vane. Men nå vil jeg tenke litt positivt:-) Kanskje du trenger ei "tante" i livet ditt?:-)
Avatar

hei:)

mai 2 2014 - 01:04
likte din åpenhet og følte at du er en varm og jordnær jente.
og sånn som deg fortjener gode og ekte venner. Av dem finnes sikkert mange av,men livet er full av overraskelser og hva som skjedde igår eller dagene før,vil ikke nødvendigvis skje i morgen eller i fremtiden.
selv har opplevd mye oppgangstider og nedgangstider så langt her i livet,blir snart 30 og har en liten unge på snart 3 år.
mennesker og livet er helt fantastiske,utrolige vesener og livet er den beste,overraskende og mest mystiske gaven vi har fått.
Behovet etter noen å ha i livet,kjæreste,familie,venner,nettverk/sosialiteten er det største tegnet på å ha friske følelser og være menneskelig.
Så det at jeg,du og alle de andre enten her på denne siden eller hvor som helst leter etter akkurat de der,viser hvor verdifullt og hvor lidenskapelige vi er som mennesker,på forskjellige nivå selvsagt.
Det du skrev her,er sikkert manges ord inkl meg selv.
Så jeg vil gjerne være en slags venn for deg,enten bare på siden her eller enda nær om du ønsker,for jeg selv også har lyst å ha ei god og ekte venninne,og utifra det jeg har lest fra deg her,er du trolig det.
har sendt deg forespørsel.
gleder meg til å lese fra deg og ønsker deg en riktig koselig helg ;)
Avatar

:)

mai 4 2014 - 09:44
Hallå där! Inte ska du vara ensam heller! DU verkar ju vara en jätte härlig person!! Skickar dig en vänförfrågan så är du mer än välkommen att skriva till mig, jag bor i Oslo och träffas gärna - jag är en social och glad svensk jente på 29 år, har nyligen flyttat till Oslo och har ännu inte fått så många vänner :) Ser fram emot att höra från dig! :)
Avatar

Kjennner meg veldig godt igjen

mai 25 2014 - 10:03
Kjære deg. Du virker som en veldig hyggelig og varm dame. Jeg ville veldig gjerne truffet deg hvis jeg bodde nærmere. Men bare skriv hvis du vil :) Jeg kjente meg godt igjen i det du beskrev. Vi flytta til en liten bygd på Sørlandet for 2 år siden. Mine venner fra ungdomstida bor i andre deler av landet. På den nye plassen har jeg fått en fin jobb med snille kollegaer, men ingen er interessert i å finne på noe på fritiden. Det er mange bekjente, men ingen jeg kan kalle venn.
Hilsen meg.
Til forsiden