Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Engstelig pers.forstyrrelse, Trondheim, jente 31år, Søker likesinnede venner for hyggelige samtaler på cafe.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Engstelig pers.forstyrrelse, Trondheim, jente 31år, Søker likesinnede venner for hyggelige samtaler på cafe.

feb 11 2016 - 20:17
Diagonsen "engstelig (unnvikende) personlighetsforstyrrelse" fant det for godt å slå følge med meg da jeg ble født, å den og jeg har vokst opp sammen, på godt og vondt. I voksen alder bestemte jeg meg for å finne ut hvorfor andre syntes at jeg tok litt "rare" beslutninger, nå vet jeg hvorfor, og skjønner endelig hvorfor ting har vært som det har vært.
Jeg har prøvd å unngått å ha venner fordi det er skummelt å ha noe man forplikter seg til.
Men jeg har ikke problem med å få venner, har bare ikke klart å fulgt opp vennskapet så bra som jeg burde, ønsker å endre på det, og det kan kanskje være enklere med noen som faktisk forstår hvorfor det er slik, og at man ikke vil såre noens følelser.
Søker etter venner i samme situasjon, helst med samme diagnose (men har stor forståelse for at du som leser dette som har samme diagnose synes at det er forferdelig vanskelig å ta kontakt,og du skal vite at det har jeg forståelse for, men håper at du gjør det uansett).
Du er gjerne fra 31år-38år, bosatt i Trondheim, helst i et stabilt forhold, du må være ikke røykende (pga.allergi) og som ikke enda har fått barn.
Jeg ønsker å prøve å bli bedre utgave av meg selv, å få jobbet meg litt igjennom det jeg synes er vanskelig, selv om jeg vet at jeg ikke kan bli kvitt det, så ønsker jeg å finne en måte der jeg kan leve med dette for å ha det mest bra i livet mitt og ikke mest redd.
(Jeg har nok en mild form av dette, for jeg har aldri hatt behov for medisiner).
Håper du som leser dette som er i samme situasjon klarer å si hei, slik at vi kan gjøre dette sammen, for sammen er vi sterkere! Selv om dette er noe jeg ønsker å jobbe med, betyr det ikke at vi må jobbe med dette de gangene vi treffes, jeg ønsker vennskap, slik at vi kan godt f.eks dra på kino å ikke snakke om diagnosen, men bare ha det hyggelig sammen, det er uansett godt å ha med noen som man vet forstår at det å dra på kino tar også med seg mange ekstra tanker som "om,hvis,hvorfor og hva".
Det finnes desverre ikke så mange tilbud for oss som har dette, og jeg skulle så gjerne hatt noen som jeg kan prate med som forstår meg, fordi de har det selv, andre som ikke har dette forstår det dessverre ikke på samme måte.
Jeg er en hyggelig, omsorgsfull, ikke røykende, oppegående jente, kanskje litt barnslig, og ønsker å ha det gøy i livet, (men er altfor opptatt av hva som kan gå galt). Jeg har samboer, ingen barn. Andre ser det ikke på meg at jeg har dette fordi jeg er pratsom, men frykten er der.
Jeg er ikke "en person som liker turer i skog og mark", men jeg synes det er hyggelig å treffes på f.eks en cafe å ha en god samtale.

Avatar

Hei

feb 28 2016 - 11:55
Har lagt deg til som venn så kan vi skrives :)
Avatar

Hei..

mars 7 2016 - 19:41
..er litt ung jeg da :) 27.., men vi deler samme diagnose.
Du er ikke alene.

Mvh
Trondheimsgutt.
Til forsiden