Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Energisk og sprudlende gladgutt 31, Bergen

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Energisk og sprudlende gladgutt 31, Bergen

jan 7 2018 - 09:48
En seriøs, oppegående og sporty kar i sin beste alder her, på utkikk etter treningsvenner og fast turfølge, så vil jo tida vise hva som skjer videre. Man trakter jo også etter den store kjærligheten, men det tar bare jævlig lang tid. Finnes så den rette? Ja, klart det gjør. Den evige optimisten som jeg jo er, så ordner det seg jo alltid for snille gutter og jeg er jo veldig snill. Etter årenes løp så vet man jo hva man vil ha og sikter etter her i livet, så blir jo stadig også mer kresen. Det skader jo ikke å prøve i alle fall, så prøv og sjarmer meg da vel!

Av interesser så tilbringer jeg gjerne tida med venner i et lystig lag, men føler at bylivet ikke gir meg så mye lenger. Jeg har lært meg å sette mer og mer pris på stille og rolige hjemmekvelder, så desto større er jo savnet etter en å være glad i. Min lidenskap og elsk legger jeg til musikk som jeg ikke kan leve uten, film, dyr, fjellturer, sansen for spreke og raske biler, men også hus og hjem. Det er viktig for meg å finne en som setter pris på akkurat dette og ellers litt hverdagsromantikk, for det enkle er ofte det beste. Det er gjerne ikke så mye som skal til, men handler mye om å bare se hverandre litt mer i en travel hverdag og sette pris på hverandre synes nå jeg, gi hverandre et klapp på skuldra i ny og ne. Dette er noe jeg synes vi alle kan bli så mye flinkere til, ros hverandre og back hverandre opp i en ellers så hektisk hverdag.

Lidenskap og passion er viktig i livet og alt jeg gjør, for går alltid inn for det jeg foretar meg med hele hjertet og sjela, så skuffelsen blir jo gjerne stor når ting går til helvete og ikke blir satt pris på som man skulle ønske. Jeg er gjerne den som setter andre foran meg selv til stadighet, bare så synd det finnes så mange utakknemlige, kalde, kyniske og arrogante jævler som ikke setter pris på en dritt. Hvorfor gjør jeg det? Jo for at andre skal nyte og ha det bra, skulle bare ønske det ble satt litt mer pris på. Selv om alt er på stell med fast jobb, hus og hjem, så har jeg følt meg veldig ensom og isolert på fritiden de siste 5 årene, savner de nære og kjære, noe ekte. Hvor lidenskapelig er du?

Gjør mot andre slik at du vil at andre skal gjøre mot deg. Det er nå mitt livsmotto og det jeg prøver å leve etter her i livet, ellers en sporty innstilling til livet. Livet ja.........livet er en reise, som blir til mens man går. Lever livet som hver dag skulle vært min siste, så livsnyter here we go. Livet er jo hva man selv gjør det til, så gjør noe godt ut av det da, for man lever jo virkelig bare en gang!

Er du seriøs som savner en god venn, kjæreste eller you name it, så gi meg en lyd da vel!

Håper å høre fra deg, takk for din oppmerksomhet.

Mvh
Lifeenergy, gladgutt på 31.

Til forsiden