Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

En venn i Kristiansand?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

En venn i Kristiansand?

feb 8 2015 - 00:05
Hei derr der "ute". Er ei 23 år gammel jente fra Finnmark som flyttet ned til Kristiansand i august, men grunnet "sjenerthet" har jeg enda ikke kommet i kontakt med noen, og har av den grunn da holdt meg mest inne (hjemme). Interessene mine er trening, foto, kokkelering, musikk&friluftsliv - og iblant også utgåing på kafé og pub, selv om sistnevnte ikke har blitt mer enn én gang etter at jeg flyttet hit (da ifm. studentuka før det brått sa stopp). Er jo grunnet mangel på nettverk at jeg ikke har opplevd mye til bylivet med kafé, pub og sosialisering, og er vel som mange en student som trodde det skulle bli en studenttilværelse med mye folk rundt, sammenkomster og slikt, men så sitter man altså alene og vet ikke helt hva man ska gjøre. Håper noen kunne tenke seg å sende meg ei mld. her inne : )
Avatar

Re: En venn i Kristiansand?

feb 13 2015 - 19:24
Er mann på 38 som kjenner den følelse av å være alene. Trodde det var lett å treffe mennesker, men dessverre etter 6 år i norge (j r Nederlandsk) ikke en eneste venn. Er en del eldre en deg, men bare legg inn en beskjed på pm hvis du vil komme i kontakt med meg. Drikker ikke, trives best innendørs, film middag bord spill er rolig person og lett å snakke med.
Avatar

Re: En venn i Kristiansand?

feb 27 2015 - 10:24
Hei

29 år ung mann/gutt, søker venner (gutt/jente) og varierert alder. Liker å ta bilder, trene, spille spill og tilfeldig andre ting når jeg ønsker å prøve noe nytt. Ta gjerne kontakt.

Avatar

Re: En venn i Kristiansand?

mars 11 2015 - 20:30
Jeg kunne godt tenkt og snakke med deg/Bli kjent ;) Jente 19,5 år fra Kristiansand
Avatar

Re: En venn i Kristiansand?

april 8 2015 - 11:19
Jeg er også en litt ensom student i Kristiansand! Legg meg gjerne til som venn! Jente 21 år :)
Til forsiden