Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

En venn i Bergen.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

En venn i Bergen.

mai 5 2013 - 22:17
Hei. Jeg er ei jente på 33 år som trenger en venn. Jeg sliter med mye og føler meg skikkelig ensom. Men jeg vil egentlig ikke gi opp. Har ikke så veldig mange gode venner og heller ikke noe bra familieforhold. Så jeg trenger noen å prate med, men også å finne på ting med. Som f.eks ta en kaffe, gå på kino, eller noe. Jeg er dessverre ikke så veldig fysisk aktiv men har begynt å trene da. Trenger noe positivt i livet mitt, noen som orker å være med meg, være der for meg, og som jeg kan være der for også. Vet ikke helt hva mer jeg kan skrive her, men håper noen har lyst til å bli venner med meg.
Avatar

venner

mai 8 2013 - 01:46
jeg er fra bergen :)

jeg sliter mye selv

legger deg til som venn:)
Avatar

Venner....

juni 13 2013 - 16:31
Hei, jeg er en gutt/mann hehe paa 35 som ogsaa sliter men er oppegaaende i hodet for det.Jeg er aapen for aa møte deg hvis du vil....jeg har mye livserfaring for aa være 35.Men jeg beholder ogsaa "gutten" i meg og denne gutten liker aa le selv om jeg noen ganger ogsaa kunne tenkt meg og graate.Jeg søker venner/kjæreste her.Oppdaget denne siden for ikke sa lenge siden, du kan lese min første traad paa "ensomhet" forumet.Som sagte der heter jeg freebird.Kanksje vi kunne trene sammen det har jeg tenkt paa lenge og har medlemskap(støttemedlem joho:-)
Jeg har vært i kontakt med all slags mennesker og liker aa prate, saa jeg dømer ingen.Bare meg selv hehe...ta kontakt hvis lysten er der til deg.Jeg er heeeelt ufarlig, kan lytte og er tolmodig.Noen sier jeg ogsaa er snill og god....kanskej det stemmer hvem vet????
Fint og kunne dele livet sammen som gode venner, da faar man gjerne mer utbytte av ting, selv om jeg trives alene og ikke ser paa meg selv som noe offer/stakkar vet jeg at jeg strever men det hjelper ikke og syhnes synd paa seg selv.Saa jeg tar heller tak for aa unngaa det og prøver sette meg realistiske maal.Vil du være med aa dele noen opplevelser med meg saa heng paa.......:-))))


Ha en fin sommer og gjør det beste ut av alt.......
Avatar

Ny i Bergen!

aug 8 2013 - 21:19
Hei!
Jeg er en jente på 26år som er helt ny i Bergen og kjenner ingen, synes det hadde vært veldig hyggelig å finne meg en venn! Jeg sender deg en venneforespørsel jeg :)
Avatar

Hei

jan 4 2014 - 13:33
Hei!
Hei, jeg vil gjerne bli kjent med deg, jeg er en jente på 25 år, bor i en egen leilighet i fana. Har desverre ikke så mangen venner fra før av, så vil gjerne bli kjent med deg. Jeg liker og finne på det meste, alt fra bowling til kino, osv, også liker jeg og finne på noe kreativt.

Håper jeg hører ifra deg :)
Til forsiden