Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

En ny venn?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

En ny venn?

juli 29 2021 - 09:33
Hei alle sammen

Jeg har tidligere vært aktiv her på forumet men glemt mitt brukernavn så måtte lage en ny bruker. Jeg er en hyggelig kar som liker å skape nye vennskap og hjelpe de rundt meg. Derfor syns jeg nettopp dette forumet er veldig verdifullt. Jeg tenkte å slenge uten liten post om at hvis noen vil prate, trenger litt selskap eller noe så er det bare å ta kontakt :)

Kort om meg:

Akkurat fylt 30, bor i Østfold/Viken. Vært pårørende i forbindelse med langvarig psykisk helse i nær relasjon i mange år. Elsker matlaging, kreative ting og å bli kjent med nye mennesker.

Send meg en melding da vel? :)

Jeg håper at akkurat DU som leser denne posten nå får en fantastisk fin dag :)
Avatar

Ønsker ny venn :)

juli 31 2021 - 15:50
-Hei :) Jeg er ei jente på 29år som bor i Viken. Er ufør og har litt psykiske plager. Har dårlig med venner, så hadde vært kjekt å blitt kjent med noen :) Jeg går som å være stille og rolig, men om jeg blir kjent med noen og føler meg trygg kan jeg slippe meg litt mer løs :p
Avatar

Almah92

juli 31 2021 - 17:48
Hei,

Så koselig da, jeg vil gjerne bli din venn :) sender deg en melding :)
Avatar

Søker venner

aug 1 2021 - 16:33
Hei! Vi ønsker å utvide vennekretsen vår og bli kjent med nye mennesker. Vi er veldig allsidige med hva vi liker så om du har lyst til å bli med på f.eks. Kano tur, gå tur eller annet er det bare å si ifra. Filmkvelder og cafe turer er også veldig koselig så det er opp til deg.
Mvh. Stine og Marte
Til forsiden