Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

En nærmeste venn

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

En nærmeste venn

sep 17 2017 - 16:36
Jeg har verdens beste mann, to fantastiske barn, stor god familie, svigerinnen og hyggelige kollegaer. Så jeg er jo ikke alene! Jeg møter til og med noen gamle barndomsvenninner nesten en gang i året....hvis jeg tar kontakt først.

Men skulle ønske jeg var noens nærmeste venn. Noen som tar kontakt med meg. Noen som trenger å fortelle meg hva de tenker på. Noen som lurer på hvordan jeg har det. Noen som sender meldinger om tant og fjas...eller tunge tanker❤️

Luksusønsker!?!
Avatar

Re: En nærmeste venn

sep 17 2017 - 17:35
Det er ikke noe luksusønske, det er vel noe alle kjenner et behov for.
Sitter tidvis med samme følelsen, jeg har venner jeg har kontakt med daglig, men ikke alltid jeg kan snakke om alt og ingenting med de.
Avatar

Hei

sep 17 2017 - 18:36
Jeg bor i Oslo, har mann og barn og er 40- årene. Jeg jobber deltid. Jeg har noen gode venner, men savner av og til noen som jeg kan ha oftere kontakt med, kanskje en bestevenninne. Jeg tror savnet kommer av at jeg har lite kontakt med annen familie enn mann og barn.

Hyggelig om noen ønsker å bli bedre kjent.
Avatar

Hei

okt 7 2017 - 19:04
Som om jeg skulle skrevet det selv.. er i 30 årene, har en fin familie med mann og to jenter, god jobb og hyggelige kolleger, men ingen nære venner. Bor i Bergen, hvor i landet er du fra?
Avatar

Hei

okt 10 2017 - 12:04
Jeg har det også slik. Synes ikke det er et luksusønske :)
Avatar

Hei!

okt 15 2017 - 14:05
Jeg også ønsker nære venner . Jeg bor i Bergen!
Avatar

Hei der

okt 28 2017 - 07:51
Jeg vet ikke hvor du bor, jeg bor rett v Oslo.
Det hadde vært en fordel om vi bodde i nærheten. Jeg har god utdannelse, fin familie men savner vennene fra hjemplassen, dog jeg reiser en del dit. Pga sykdom som setter meg ut av og til så er det ikke så lett å finne venner når en er voksen,45. Men jeg har da Moen, men da savner en nærmere. Jada, her ser jeg tastene velger ord selv
Avatar

Ny venn

nov 15 2017 - 13:02
Hei på deg :-)
Jeg har ikke helt det samme av egen familie, men har et greit nettverk uansett. Om du føler for å skrive så er det bare å sende en melding. Er forresten 35
Avatar

Samme her

nov 27 2017 - 08:05
Heldige dere som har nettverk. Har ingen jeg å besøke eller som kommer på besøk. Etter flere ganger som har prøvd. Vært alene syk I over en uke nå helt alene. Ingen ringer el sender mld .ikke bare å komme seg ut når bor langt unna sentrum. Jeg er positiv av meg å blid /glad men når du er alene konstant blir den klumpen I magen bare vondere å større. Tenker at sikkert har noen d verre. En sjelevenn hadde ikke skadet. Noen å finne på noe hyggelig med. Bor I hedmark å har skrevet her noenganger tidligere. Er 41 .håper alle finner de de søker på denne tråden :) gruer meg til jul. ...når jeg var litt yngre uten alt for mye sosiale medier var det mer sosialt rundt meg .jeg savner den tida før nettet tok så mye over. Er faktisk mer ensomhet nå. Klem fra meg.
Til forsiden