Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

En liten skjerp dere melding. Les!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

En liten skjerp dere melding. Les!

okt 27 2015 - 22:27
Er det noen her som faktisk har truffet hverandre?.
Er utrolig dårlig at man får så lite respons her inne når de fleste faktisk egentlig har lyst til det samme.
Å få en eller flere venner å være med enten man er i den ene eller andre situasjonen.

Hva er egentlig grunnen til at man får så dårlig respons på tråder man oppretter og når noen adder deg og man utveksler bekjentskap og meldinger får man et par svar før man aldri hører noe igjen.

Jeg skjønner livssituasjonen kan ha noe med det og gjøre og forskjellige andre grunner.

Men helt seriøst, det er utrolig dårlig. Syntes faktisk man kan gi hverandre en sjanse isteden for å bare prøve å opprette noe også faller det igjen til ingenting.

Hva er egentlig grunnen til at dere gidder å være her på dette under emnet " Finn venner". hvis dere ikke har lyst å få venner eller bekjente?. Har prøvd å få til noe en stund nå og og etter et par meldinger som blir utvekslet eller tråder med noen meldinger hører jeg aldri noe mer og jeg ser også dette går igjen.

Helt seriøst, prøv nå ihvertfall da. Man har jo ingenting å tape.

Jeg er selv med på det meste og er en aktiv person og har lyst å utvide vennekretsen min men det viser jo seg å være svær vanskelig.

Ikke vet jeg hvorfor dette foregår men en lite skjerp dere melding.

Takk for meg
Avatar

Re: En liten skjerp dere melding. Les!

okt 27 2015 - 23:27
Jeg kan bare snakke for meg selv, men dette synes jeg var litt krast. Har selv veldig lyst til å stifte bekjentskap med nye folk, om det så er å utveksle meldinger her eller fysiskt treffe noen, men det er ikke alltid lett. Alt annet enn, faktisk. Jeg kan forestille meg at det å organisere treff kan være en utfordring, uansett hvor stor lysten måtte være. Det har jeg selv opplevd ettersom jeg har slitt voldsomt med sosial angst i fem, seks år. Ting tar tid. At folk er varsomme er noe jeg tar for gitt da man er registrert på akkurat denne siden av en eller flere grunner. For meg må det stemme med personen jeg melder med. Har møtt to personer herfra, med vekslende hell.

Du kan godt være uenig med meg, for all del, men jeg kan som tidligere skrevet kun snakke for meg selv. Avslutningsvis så kan jeg bare håpe du får truffet noen som er verdt din tid, for å si det sånn. Er alltids noen her inne som nok kunne tenke seg det :)
Avatar

=)

okt 28 2015 - 00:10
Kanskje litt krast og vet noen her sliter litt med diverse som angst osv.
Men hva er poenget hvis det aldri skal føre til noe da? bubblewrap?. Det ligger egentlig litt i emnet " finn venner".

Jeg regner med man da vil finne seg noen venner hvis man er her, enten man er i den eller den situasjonen og problemet er ikke at man sliter med noe alltid.

Jeg kan konstantere at det er litt slitsomt å prøve igjen og igjen og bli blåst av som ingenting når jeg bare er ute etter flere bekjente. Ser på en måte ikke noe poeng i denne siden hvis man skal være så "ignorant" og aldri ville treffes.

De fleste personer er verken skumle eller rare, det er en oppfatning man har laget selv om det ukjente. Man er alle i forskjellige situasjoner det er klart men vi her inne er i samme båt og det er å finne venner.
Avatar

Re: En liten skjerp dere melding. Les!

okt 28 2015 - 00:26
Jeg har truffet mange fra denne siden, men har kun kontakt med noen få av de den dag i dag. Men dette er personer jeg er veldig glad for å ha blitt kjent med. Og ser frem mot å bygge dypere vennskap med. Det er også mange jeg kun har truffet en gang, men fordi jeg kan bli veldig usikker på meg selv har det ofte kun blitt til den ene gangen fordi jeg er redd for å mase, selv om jeg vet med meg selv at det ikke vil være mas å ta kontakt. Det er vel noe jeg må jobbe med.

Jeg vet ikke om du bor i Oslo Cheshire, men jeg kan lage et arrangement på Søndag ved tolvtiden, bare for folk fra denne nettsiden for de som har lyst til å være med på det.

Jeg har også en facebook gruppe for de som vil få nye venner i Oslo. Dette var i utgangspunktet en gruppe ment til å være for folk fra SiDetMedOrd, men pga lite oppmøte på arrangementer har jeg for en stund tilbake åpnet gruppen for mange andre. Noe som har ført til at den nå er godt brukt. Det er ikke arrangementer hver uke nå for tiden, men i alle fall er det hyggelige ting vi finner på der innimellom.
Avatar

Re: En liten skjerp dere melding. Les!

okt 28 2015 - 00:28
Selvfølgelig, jeg avfeier ikke poenget ditt da jeg forstår du har sett deg lei på at folk trekker seg. Jeg følte bare at det var litt å ta alle under én kam. Å utfordre seg selv er bare flott, men det kan være at noen får kalde føtter jo nærmere en avtale man kommer. Jeg dømmer ingen og det tror jeg ikke du gjør heller, bare så det er sagt. Ut ifra det du skriver så hadde jeg ikke hatt noen problemer med å treffe deg, for å dra et eksempel. Forhåpentligvis kan noen andre i min situasjon også se det, da det på ingen måte er et "angrep" på hva du har tatt opp her :)
Avatar

Re: En liten skjerp dere melding. Les!

okt 28 2015 - 00:47
Du har allerede lagt meg til for en god stund tilbake, Kjærlighet er det beste som finnes...
Avatar

hei

okt 28 2015 - 07:57
Bra å høre noen har møttes her ihvertfall og blitt kjent da men min erfaring er litt annerledes og føler det er så mange som går halvhjertet inn i dette. Litt dumt når jeg egentlig prøver, liker å bli kjent med nye mennesker men når man kommer til en hvis alder 24 så plutselig så er det ikke så voldsomt enkelt å finne de gode vennene lengre slik det var før og ihvertfall ikke noen aktive da alle jeg kjenner helst vil slappe av etter lang dag på jobb/skole.

Det gjelder jo selvsagt ikke alle dette ser jeg nå da, men kan for livet ikke skjønne at man sender noen meldinger frem og til bake og man føler man har mange felles interesser og det kunne vært hyggelig og bli kjent i det virkelige liv etterhver osv også plutselig hører man aldri noe mer fra de.

Og jonathan jeg er ikke fra olso;). Men bergen.
Avatar

enig

okt 28 2015 - 12:28
Enig med deg Cheshire. I starten trodde jeg det var noe man gjorde feil, når det var nesten umulig å "få napp". De aller fleste samtaler døde ut etter et par meldinger frem og tilbake. Kan jo forstå at noen her inne velger å trekke seg, men er noe med omfanget. Gjelder etter min erfaring nesten alle man har hatt kontakt med. Litt synd for føler man går glipp av noen muligheter da. Uansett hva som er årsaken til dette får målet bli å ta ting over tid. Har i hvert fall erfart at det en sjelden gang iblant kan dukke opp ett og annet menneske man kan snakke med:)
Avatar

min erfaring

okt 28 2015 - 13:29
Jeg tror ikke det var Cheshire's hovedtanke å dra alle under en kam, men å lufte ut egne erfaringer som hun har gjort gjennom den tida hun har vært her. Og må si min egen erfaringen gjenspeiler mye av det hun skriver, men klart tar også selvkritikk for at jeg ikke har vært så initiativrik og oppsøkende selv til tider. Selvfølgelig finnes det mange grunner for at samtalene dør ut og jevnlig har jeg slettet kontakter fordi det ikke har vært gjensidig interesse å holde gående kontakt, eller fleste tilfeller motpartens interesse har vært fraværende hvis jeg skal være helt ærlig. De som har hatt meg som venn vet godt at jeg svarer alltid og fort på meldinger og gjerne bistår som snakkevenn eller mer. Men det er nå meg og fordi jeg har mye tid foran skjermen hver dag. Hva andre sysler med og prioriterer, får være deres sak og ta konsekvensene etter det.

Skal ikke nevne navn, men her om dagen kom jeg over en bruker jeg var (les: VAR) venn med og skrev et åpent innlegg til vedkommende. Istedenfor å svare tilbake, valgte brukeren å slette hele tråden. Greit nok at man ikke vil ha kontakt, men å slette en hel tråd bare for å bli kvitt kommentaren min, var ren feighet og respektløst, syns jeg. Da vi først hadde fått kontakt, var det veldig hyggelig å skrives med vedkommende og i starten gikk samtalene raskt. Plutselig ble det helt stille fra andre siden og konsekvensen ble at vedkommende fikk seg selv slettet og det var leit for min del. Skal vi unngå at slikt skjer, så må alle bidra like mye, finne tid til hverandre og ha gjensidig kontakt. Og hvis det er noe som ikke stemmer, så sier man det rett ut istedenfor å drive oss andre i mørket.

@Jonathan: Er egentlig ikke noe stress å arrangere treff, det kan man gjøre her også åpent og de som er interesserte kan skrive i tråden at de kommer, uten at man må sende venneforespørsel. Men hovedproblemet er som alt andre oppfølging og faktisk oppmøte. Jeg har tidligere foreslått å bruke aktivitetsvenner.no før for oppsett av arrangement, men tror det var bare 1 eller 2 som faktisk gadd å registrere seg der.
Avatar

Re: En liten skjerp dere melding. Les!

okt 28 2015 - 16:04
Enig med sistemann som skrev her. Det er ganske respektløst å slette en person som venn på en sånn side. Særlig når du skrev en melding til vedkommende, og svaret man får er blokking uten grunn. Det er egoistisk og vitner om en personlighet uten karakter.

Det skjedde meg også en gang på dette forumet. Jeg hadde skrevet lenge med vedkommende og vi bestemte oss for å møtes. Jeg reiste ganske langt for å treffe henne, og når jeg skrev en melding dagen etterpå var svaret hennes ingenting annet enn at hun bare slettet meg som venn. Er det noe slikt som definerer ondskap?
Avatar

Cheshire

okt 28 2015 - 16:13
Hvilket kjønn er du cheshire? :) jeg bor selv i Bergen :)
Avatar

.

okt 28 2015 - 16:37
@Fernando: Enten leste du innlegget mitt feil, eller så misforstod du hva jeg skrev. Det var jeg som slettet vedkommende fordi h*n svarte ikke på meg lenger og det ble jeg nødt til å gjøre. Jeg vil ikke ha personer i vennelisten som jeg ikke har kontakt med, eller som ikke klarer å bruke 5-10 min av dagen sin til å skrive litt.


Avatar

okt 28 2015 - 16:46
Jeg leste det på nytt nå og ser at du slettet vedkommende fordi vedkommende ikke svarte deg.
Men det var du som tok kontakt og brukeren svarte med å slette hele tråden.

Poenget mitt er uansett at det er uhøflig å svare en melding med noe så barnslig som å slette en person. Er du ikke enig det?
Avatar

nope

okt 28 2015 - 17:34
Nei, var ikke jeg som først tok kontakt heller, det var h*n selv som gjorde det fordi h*n hadde kommet over et innlegg jeg hadde skrevet og ville bli kjent. Og når det da blir tyst fra den siden, så får man ikke mange valg.

Jeg skrev i tråden til vedkommende fordi jeg ikke hadde sett brukeren på lang tid og trodde først h*n ikke hang her lenger. Jeg skrev ingenting negativt, bare at det var synd ting endte som det gjorde og var hyggelig å prate med den lille perioden vi hadde kontakt.

Man svarer ikke en melding med å slette en person. Å slette noen er et valg man tar basert på kontakten man har. Jeg skjønner ikke helt formuleringen din i siste setning, så kan ikke si om jeg er enig eller ikke.
Avatar

Re: En liten skjerp dere melding. Les!

okt 28 2015 - 19:14
Jeg er en mann Maria på 23 år men jeg ser du ikke er ute etter mannlige venner så lykke til med å finne en kvinnelig, sikkert litt lettere;).

Avatar

Cheshire

okt 28 2015 - 19:24
Hehe neida er ikke egentlig noe spesielt kjønn jeg ser etter, liker å bli kjentes nye mennesker uansett kjønn :) jeg er 21 :)
Avatar

Re: En liten skjerp dere melding. Les!

okt 30 2015 - 21:29
Har pratet med mange folk her ,men det har aldri blitt noe mere en noe få meldinger.

Men jeg er dårlig på small talk så jeg har lit problemer å finne ut hva jeg skal skrive, men jeg har alltid svart så godt jeg kan.

Hadde store forhåpninger når jeg fant denne siden, men jeg ble lit skuffet når det ble så lite respons.

Men men , jeg gir ikke opp så lett :p
Avatar

En ny dag..

nov 5 2015 - 08:25
Må bare lufte ut noen tanker igjen om temaet. Igjen er folk forsvunnet fra planeten Jorden og ingen vet hvor de er. Jeg lurer på, hva er det dere driver med i fritiden der dere ikke kan avse noen minutter til å svare på noen meldinger??

Må presisere at dette gjelder folk som bruker dager hver gang de er innom her. Selvsagt kan man være opptatt og what not og bruke 1-2 dager på tilbakemelding, men 3+ dager blir i det drøyeste laget.

Skjerpings folkens!
Avatar

Godt poeng,...

nov 5 2015 - 11:08
men jeg mener at man kan ha en viss forventning når personen selv velger å søke venner her og viser interesse offentlig, men så fort man oppretter kontakt, så forsvinner plutselig og ikke følger opp i etterkant.

Klart man sliter med forskjellige vanskeligheter og utfordringer, er jo derfor vi er her og skriver tankene og søker etter andre som vi kan dele tanker og erfaringer med. :)
Avatar

Re:

nov 5 2015 - 11:16
Om man ikke har tenkt å svare noen, Wahrheit, så kanskje ikke start en samtale i det hele tatt?
Faktisk ganske frekt å slette noen, spesielt når det er du som har startet samtalen.
Men la oss ikke henge oss opp i bagateller, som du sier så er det jo flere av oss her inne som sliter med div. Så da trenger man ikke ekstra stress og usikkerhet.
Avatar

.

nov 5 2015 - 11:35
Jeg skrev ingenting om samtalen, bare at du slettet meg isteden for å svare - når det var du som startet samtalen. Og ja, jeg løy om hvor mange bilder jeg hadde av meg selv på instgram, jeg viste ikke at man måtte ha x antall bilder av seg selv for å bli godtatt. Så heng meg ut som løgner, for all del.
Men du skrev jo til meg i etterkant, men slettet meg isteden for å svare :)
Avatar

Hei

nov 5 2015 - 21:47
Skal bare legge til at det faktisk fins seriøse personer her :) jeg har snakket med 30-40 stykk på denne siden siden jeg registrerte meg. Har møtt 2. Den ene har jeg ikke kontakt med lengre (vi var ikke samme bølgelengde) men den andre har jeg møtt en gang og vi har prata mange ganger i uka i over ett år nå.
Bortsett fra det, er jeg enig i at folk bare driter i å holde kontakt. Aner ikke hvor mange som bare plutselig har stoppet å svare. Anyways, jeg er her om noen vil prate, har en ny tråd nå om noen vil se om de tror vi passer til å prate.
Avatar

der er du

nov 6 2015 - 08:17
Ja, vi er alle klar over det Simma, men når visse folk bruker over en uke på å svare tilbake, så ødelegger det flyten i samtalen og skaper bare dårlig stemning. Det tror jeg du forstår også.

Godt å høre at du har det bra nå iallfall, selv om det kunne muligens vært bedre hvis du hadde vært mer åpent om ting. Du skjønner hva jeg mener. Er ikke akkurat gøy å bli ignorert heller.
Avatar

@simma

nov 6 2015 - 08:58
Du kan jo forklare hvorfor du forsvant plutselig, men nå er vi over på personlig relasjon, så kan godt ta det over PM. Ta kontakt hvis du vil snakke om det.
Avatar

Re: En liten skjerp dere melding. Les!

des 21 2015 - 23:20
Jeg har litt det samme inntrykket. Sendt flere meldinger og skrevet på tråder,men ingen respons. Synd fordi jeg hadde troen på denne siden.
Avatar

Hei

des 21 2015 - 23:26
Jeg har også fått lite respons her føler jeg.bare å legge meg til som venn.jeg er mye alene og ensom så føler at jeg trenger flere venner.
Avatar

Re: En liten skjerp dere melding. Les!

jan 7 2016 - 03:45
Det er heller aldri noen damer fra nord her. Alltid Oslo, Bergen og resten av Østlandet. Nesten som om Norge stopper nord for Trondheim. Sånn er det overalt. Tromsø er en by, men det er få folk som er på nett herfra. Jeg skjønner ikke grunnen. Har folk det så bra i nord at de ikke vil møte folk fra nett. Forvirra og skuffende er det
Avatar

En liten tanke..

jan 29 2016 - 14:36
Har tenkt på dette en stund nå, klarte ikke bestmme meg om jeg burde skrive dette eller ikke, men tar sjansen på evt. flamewars og krass kritikk. Ja, dette er ord rett fra hjertet og usensurert.

Fakta 1: Dette forumet er simpelt og dårlig
Fakta 2: Det har kun ett varslingssystem, og det er for venneforespørsler.
Fakta 3: All oppfølging av tråder, innlegg, PM og forespørsler er brukernes ansvar.

På grunnlag av gitte fakta, er det naturlig at kommunikasjonen i meldingssystemet ikke funker som det skal og skaper frustrasjon hos fleste. Mange klager direkte på brukeren selv, men det er lett å glemme i sinne at vi alle er her av forskjellige grunner og har våre årsaker til at oppstartede samtaler ikke blir fulgt opp. Men jeg vil våge og si at fleste av mangel på oppfølgning skyldes både at folk glemmer det og/eller mister interessen fort rett og slett. Siden man ikke får varsel om nye meldinger, går samtalene lett i glemmeboken. Og så er det jo ny "trend" å ignorere folk man ikke vil snakke med, fremfor å si direkte.

Spørsmålet blir da: hva kan gjøres?

Beste hadde selvsagt vært om alle kunne bli flinkere til å følge opp sine saker, og gi beskjed om evt. endringer. Men det inngår i en fantasiverden.

Hva ellers? Slette personen og sende ny venneforespørsel? I teorien skal vedkommende få ny varsel om forespørsel, men vet ikke om det funker når man allerede har vært venner.

Lage en etterlysningstråd? "Jeg har ikke hørt fra X på Y antall dager/uker. Hvor er du X??" Jeg er litt usikker om det går under uthenging av brukere og kan ses negativt, men hvis bruker X fortsatt bruker forumet til vanlig, vil det være effektivt påminnelse å se navnet sitt bli etterlyst.

I verste fall kan vi starte en kampanje mot Mental Helse om oppgradering av forumet og funksjoner for bedre brukervennlighet, for åpenbart er dagens løsning for dårlig i kommunikasjonssammenheng.

Kom gjerne med deres synspunkter og tips også.

Avatar

Amen

jan 29 2016 - 23:51
TungtLiv84, jeg er en ny bruker på forumet, og mangel på mulighet til å abonnere på tråder, og få varsel på private meldinger er noe sliter med.

Jeg har liksom følelsen av mangel på varslingsmuligheter er et bevist valg som er tatt, men kanskje de bare er fordi forumet er simpelt? Det finnes så mange svært gode BB'er (phpBB f.eks) der ute som er gratis som har hatt slik funksjonalitet kjempelenge så jeg antar liksom at det ikke er en kostnads sak.

Må vel si at jeg håper alle som har lyst til å være venner med meg kan kontakte meg via et format der jeg kan få varslinger, slik som f.eks e-post eller skype. Det er tross alt ikke vanskelig å sette opp en anonym skype/epost konto. (PS ta GJERNE kontakt :)
Avatar

På tide å forstå begge sider og faktisk gjøre en effort om man vil bli kjent

feb 2 2016 - 10:36
Jeg forstår problemstillingen og har selv nå slettet min første venn her bare etter 20 minutter.
Vi tok det videre til skype, men personen virket helt uinteressert i å prate, jeg måtte stille alle, untatt et av spørsmålene, som er greit forsåvidt, men litt tørt. Når jeg så da gir personen et hint/sier rett frem at dette er uhyggelig at personen ikke viser mer interesse så skriver den at den er interessert i å bli kjent. Men utifra egen erfaring forstår jeg ingenting, hvordan kan man være interessert og ikke spørre noen spennende spm? Så jeg endte opp med å føle meg til bry og få en følelse av enda en som ikke er interessert og dermed ende kontakten så jeg slapp å føle meg elendig i håp om å få noe ut av samtalen. På tide å forstå begge sider og faktisk gjøre en effort om man vil bli kjent.
Avatar

Ikke gi dere!

feb 2 2016 - 17:31
Jeg har fått en utrolig god venninne her inne. Men når jeg husker tilbake så synes jeg det var utrolig skummelt å ha kontakt med ho. Jeg turte ikke snakke i telefon og ville helst sende SMS. Men hun ga seg ikke og jeg le etterhvert trygg nok til å si i fra når det var noe jeg ikke likte. Hun aksepterte det jeg sa og vi kom nærmere hverandre. Det jeg trengte i denne situasjonen var at noen ville bli kjent med meg...
SÅ ANBEFALER DERE SOM KLAGER HER, VÆR DEN PERSONEN!
Men ja vi alle kan bi flinkere til å holde kontakten. Holde det sosialt på trådene f.eks: Bli kjent slik at en kan støtte her på nettet.
Klem
Avatar

@Lydiaerdna

feb 2 2016 - 19:06
Du har vært heldig å funnet noen som bryr seg. Men å skrive at de som "klager" her inne skal være den personen hun er blir en smule skivebom. Det du beskriver er krevende, og det blir urimelig å forvente eller "kreve" at folk skal bli slik bare fordi en selv er utrygg. Når du ber om venner her så må det forventes at du selv kan legge en innsats i det, ikke må ha noen som pusher deg...å legge opp til at andre skal tilpasse seg deg i et vennskap som skal bygges av begge har jeg lite sans for. (Selvsagt skal man ta hensyn, men når jeg leser hva du skriver får jeg et inntrykk av veldig tilpassning mot deg, og jeg er nok heller den som tenker begge får legge like mye på vekten for balanse)

merk! alt jeg skriver er generelt. Jeg kjenner ikke deg, så kan ikke snakke for din del.
Avatar

.

feb 3 2016 - 07:44
Tror ikke varslingen er problemet , men brukerne. Når man først har skrevet et sted glemmer man det ikke og sjekker gjerne om man har fått svar uten at man blir varslet.
Avatar

Ikke minst...

feb 3 2016 - 10:22
...tenker jeg det er friheten til å velge hvem og hvor mye tid man vil investere i det. Er jo ikke akkurat mangel på etterspørsel og tilbakemelding, når folk oppretter ny tråd og det kommer 2-3 svar rimelig raskt. Så blir det en prioriteringssak hvem man vil opprette kontakt med, og det er der folk slurver. Naturligvis har man ikke tid eller mulighet til å ha kontinuerlig kontakt med alle, men burde ikke være så vanskelig å gi beskjed om avvisning eller sletting.

Som Lydiaerdna skriver, man må gi folk en sjanse og selv gi litt innsats i starten for å komme i gang. Etterhvert forstår man hverandre litt bedre og ikke tenker "nei nå vil ikke h*n snakke med meg mer" fordi det ikke har kommet svar på en stund.

Jeg har riktignok senket sjansene for å få nye kontakter nå pga mine sterke meninger om denne saken, men det er slik bekjentskaper og vennskap fungerer: man må gi og ta. Jeg er fortsatt åpen til nye venner og de få som har fått kontakt med meg vet at jeg er en pålitelig person.

Håper det forbedrer seg med tiden. :)
Avatar

Er jeg den eneste som synes..

feb 4 2016 - 09:42
Er jeg den eneste som synes tittelen kan endres fordi den skaper uhyggelighet i forum raden? Til for eksempel "Noe å tenke over" ???
Avatar

Nei

feb 4 2016 - 11:34
Tittelen er mer enn passende. Søker man først venner og bekjentskaper her, får man holde seg til det. Enkelte trenger en skjerpings og denne tråden er fin måte å minne det på dem på.
Avatar

Litt svart på hvitt

feb 4 2016 - 20:06
Ser at jeg kunne ha skrevet mer for å forklare. Står fortsatt for at flere kan være den personen som oppmuntrer og pusher litt. Men går det over egne grenser får en fokusere på andre. Må jo også nevne at det tok meg et halvt år å få denne gode vennen.
Men synes en kan være mer aktiv på trådene også for at folk kan bli kjent. Synes en kan gi litt mer av seg selv i tråden. Har prøvd før å lage tråder som er ment for å bevares og finpusses. Men folk skiftes ut her hele tiden. Det er jo også vanskelig.
Ikke gi dere =) PLutselig finner dere en =)
Avatar

Enig

feb 5 2016 - 00:38
Synes dette var bra skrevet av trådstarter. Synes det hadde vært koselig med venner her inne man kan skrive til og få svar! Ikke bare noen meld så blir det stille. Og jeg er ikke ute etter noe forhold ( for trur kanskje noen kan bruke dette til dateing side) men venner jeg kan bli kjent med og kanskje møte med tiden da begge er klar for det!
Avatar

Gaweshii

feb 5 2016 - 18:41
Kjenner meg igjen her. Skulle gjerne blitt kjent med deg, ta kontakt hvis du har lyst ;)
Til forsiden