Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

En kamerat :-) (Gjøvik)

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

En kamerat :-) (Gjøvik)

jan 26 2020 - 10:57
Hallo du..

Mann tidlig 40 åra søker da en god venn i GJØVIK området..

Er du ensom og har mye hjemmetid å er ca mellom 25 og 45 år
med allsidige interesser ta kontakt da vell :-)

Noen av mine fridtidssysler er drone, elektro, mekanisk og fiske.
Har ikke sportslige eller trenings relaterte interesser. ikke gamer.

Har bobil som jeg bruker så ofte jeg kan opp på fjellet, eller ut til kysten for lite fiske eller bare for avslapping og kos.

Er selv hjemmeværende, og har masse av tid. Har kjæreste og bor for meg selv foreløbig. Men mangler en GOD KOMPIS. Så hvis du tar kontakt og bor i Gjøvik omeng, så kan vi bli kjent kanskje!

Mvh "meg"
Avatar

Hei Du!

jan 26 2020 - 22:43
En «Litt for gammel» mann på 48, men som aldri blir helt voksen, og som bor ei mil eller to sørover for deg - så denne meldinga, og følte for å si hei! Har det helt topp utenpå, men sliter en del med meg selv på innsiden. Skikkelig A4 liv, med kone og to barn, bikkje og stasjonsvogn - men alikevel «alene». Ser ut som vi kan ha mange interesser til felles også. :-) Hadde jo vært mulig å tatt en prat og en kaffekopp? Hilsen en varmhjertelig Totning.
Til forsiden