Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

En god venn:) Østfold

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

En god venn:) Østfold

aug 20 2014 - 22:16
Hei,
Jeg er en jente på 39 vintre og trenger en venn. En god samtalepartner som kan dele av sine tanker og opplevelser. En som er lun, klok, har selvstendige tanker. En klok person. En person som har noe å gi. Noe å få:). En person som liker å kose seg. Spise god mat, drikke et glass vin, en som ikke tar seg selv høytidelig men som likevel har sosial intelligens. En som liker den gode samtalen såvel som en fullstendig tøysete en. En analytisk person. Stødig og god.

Jeg setter ærlighet, toleranse og raushet som noe av det aller viktigste.
Jeg er en person som har mange tanker og har mange erfaringer. Jeg tror ikke det er mange rundt meg som tror eller vet at jeg kjenner meg ensom. Jeg er en likandes person. En oppegående person. En populær person med Glimt i øyet. Jeg er kvikk morsom, rolig og tolerant. Jeg er åpen og ærlig. Jeg har en god og solid jobb hus og eiendom. Selv om jeg virker vellykket på andre og som en person som har så mye, føler jeg meg likevel tom og forlatt på et vis. Jeg vet det kan virke som om jeg er deprimert, men jeg vil ikke si meg enig.

Jeg kunne sagt så mye, men akkurat nå er jeg mest opptatt av å rable ned mine tanker om hva jeg skulle ønske jeg hadde. Vil du være en venn?
Til forsiden