Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

En ensom mann ser etter venner og nye bekjentkaper

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

En ensom mann ser etter venner og nye bekjentkaper

jan 18 2020 - 00:29
Det er alltid mange tanker som jeg vil ønske å skrive , men finner ikke nok ord til å skrive tankene og følsene mine i ord.

Prøver ....:-)..

Jeg er en mann på 38 års alder , som komme til Norge i 8 års siden fra Pakistan, seperate og 2 barn. Jeg har god utannding og har jobbet beste bedrifter i Norge.

Det har skjedd så mye opp og ned i livet i de siste at jeg har mistet motivasjon å gjøre noen ting i livet mitt. Det er mye i min verden som ikke stemmer.Jeg er veldig sensitive person og alt som skjedd med meg har skadet meg inne , og det er så mye vondt.

Grunnen til jeg er her at nå jeg sitter helt alene i livet mitt,. Jeg har ikke noen fra familien her, ikke noen venner, ikke noen nær kontakt. Ikke noen å prate med.eller drikke kaffe med eller spise mat eller ut på tur. Og trorr det kommer til å bli mer dårlig hvis jeg får ikke noen venner eller sosial kontakter.

En ting som bekjemper meg alltid at jeg er en person fra en annen kultur og bakgrunn, blir litt deperimate at noen vil ønske eller bry seg om meg å bli venn. Jeg er ganske sikker på at jeg er en veldig hyggelig, ærlig , snill person med godt humør,.Alltid open for løsninger, ganske litt å bli med , respekter andres synepunker , følser og tanker. Alle kollegene mine var veldig glad i meg og fikk massive tilbakemelding fra dem.

Jeg er ofte veldig glad å gå på lang turer, litt vekt trenning, intellektuelle samtaler, lage mat, slapp av, lazy day, noen film kvelder reise i mellom.

Jeg avslutter innlegget med håp at jeg finner noen venner her og open til vennskap til både jenter og gutter. Håper også noen turr å kontakt med en mann som er veldig ensom på mange møter ikke bare å få venner, men kultrullere forskjelle, språk utfordringer osv...

(Jeg kan bli lett treffet i Oslo Aker hus, vestfold , Østfold, ellers på mobil i hele norge ).

(NB! Jeg er ikke ethnisk norsk og er norsk språk er ikke morsmålet mitt. Så det kan massive grammatikk feil osv. Og jeg beklager for dette)....
Til forsiden