Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Egentlig etter alenemodre.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Egentlig etter alenemodre.

juni 9 2016 - 21:52
Egentlig jeg søkte på møt alenemodre. så dukket opp denne siden. men her ser jeg ingen elenemodre . lurer på det.
Avatar

?

juni 9 2016 - 22:15
Er nok mange alenemødre inne her. .Her er det mennesker i alle forskjellige faser i livet. Jeg er alenemor. . Nysgjerrig på hvorfor du søker på å møte alenemødre også. .;)
Avatar

q

juni 9 2016 - 22:17
Om du er på jakt etter hva jeg oppfatter utifra det du skriver, så tror jeg du er på feil nettside, for tror den ting der passer mer på voksen baserte nettsteder..
Avatar

Hei

juni 9 2016 - 22:25
Jeg tror de er modne og vet hva de skal ha av livet. Jeg er så lei av å henge å gå etter jenter rundt 18 som skifter kjæreste hver uke.
Avatar

Fin side dette!

juni 9 2016 - 22:26
Legg til en annonse og fortell om deg selv. Da finner du likesinnede mennesker som kanskje trenger å få større nettverk. Vet at det er alenemødre her.
Avatar

hei ja

juni 9 2016 - 22:30
Da må du gjøre en bedre jobb.
De på et par å 20 er ofte i starts fasen av jobb livet, og om man finner seg ei som er litt rolig og vet hva hun skal i livet.
Om du skal ha et seriøst forhold å ha det en stund burde du gå mot de som er litt mer rutinerte og klare.

De på starten/halvveis i 20 åra har ofte gjort ferdig relevant utdanning, så de starter å jobber å kan begynne jobb livet.
Da er de ofte litt mer seriøse, og har langsikte mål om familie en gang og annet. Litt mer suksessfulle å klare enn de på rundt 18 som nyter ungdoms åra
Avatar

Ja

juni 9 2016 - 22:31
LURT
Til forsiden