Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Du vet du er alene når du er alene

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Du vet du er alene når du er alene

mars 13 2018 - 19:12
"Hei håper du vil les hele innlegget"
Noen synes sikker dette er et rart emne, men det er sant. Mange føler seg veldig alene når de er alene. Har følt den følelsen mye. Nesten hver dag, fordi jeg ikke har nesten noen å være med eller snakke med utenom jobb. Det er jo derfor man har venner. Man skal ikke føle seg alene, men slik er det med meg, og veldig mange andre. Det har ikke noe med hvordan man ser ut, eller hvilke skjønn, men at man er redd for å ta kontakt med andre. Det ligger så langt inne, at enn er redd for å lage en vond stemning dersom man prøver.

Det er jo derfor denne siden er laget. Få de som sitter alene en fredag/lørdags kveld med på noe. Eller alle de andre dagene i uken. Hva med de som sitter alene på Julaften /nyttårsaften, eller på selveste Bursdagen. Hvordan har de det?

Håper folk forstår at å ta kontakt kan hjelpe andre og kan også da hjelpe deg. Vil derfor at så mange som mulig skriver kommentarer under dette innlegget, om hvordan dere har det. Legg til andre som skriver. Blir skjent, og finn på noe sammen.

Vil også komme med et ønske. Er selv G20 år, og kommer fra Bergen. Trenger noen nye venner å kunne være med. Trenger noen som er villig til å bli med på noe gøy, om det så er ut på byen, kino eller bare være hos en.

Ser fram til innlegg, og håper folk har en god dag/kveld. "Beklager eventuelle skrivefeil i innlegget"
Avatar

Hei!

mars 13 2018 - 22:12
Godt initiativ:)
Lurer på hvor i landet du holder til?

Hilsen fra Drammen ( Østlandet )
Avatar

Tomt

mars 13 2018 - 22:19
Du vil vi skal skrive hvordan vi har det, og skal jeg være ærlig går det ganske dårlig med meg for tiden. Jeg prøver å holde meg selv oppegående, men det er vanskelig når det eneste jeg gjør er å sitte stille dagen lang og se på serier eller filmer (kommer an på humøret). Som deg ønsker jeg meg venner å være med og ha det gøy innimellom. Men igjen er dette vanskelig da jeg ikke har noe form for penger til å komme meg ut. Noe som er hovedgrunnen til all den tiden jeg bruker på å sitte stille og se på serier. Det gjør meg ganske nedfor og dårlig på humøret å gjøre dette hver dag. Men hva ellers skal jeg gjøre når jeg ikke har råd til å gå ut av huset?
Avatar

Ref. Caroline33

mars 14 2018 - 21:52
Hei Caroline. Takk for at du svarer på innlegget. Holder til i Bergen.
Legg meg gjerne til som venn ;)
Avatar

Hei

mars 15 2018 - 20:22
Til: Sosialt liv ?

Jeg har sendt deg en venneforespørsel:)
Avatar

..

mars 18 2018 - 00:07
Kjenner meg veldig igjen..
Jeg har jo noen venninner og kamerater men de har liksom sitt eget liv med både mann og barn..
Har tatt kontakt men når det for 3-4 gangen ikke passer da gir man opp og føler det blir å mase rett å slett..
Ellers er det veldig kjedelig å være den «single» midt i en gruppe med par!! Er heldig som har en datter da <3
Til forsiden