Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Drømmer om en fast brevvenn

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Drømmer om en fast brevvenn

nov 27 2022 - 20:44
Hei du.

Jeg er en mann på 46 år som ikke har noen nære venner. Er introvert og ser at jeg har tatt for dårlig vare på vennskap ved hver korsvei i livet, og savner flere å skrive eller kanskje prate med på lang sikt. Jeg ønsker meg veldig noen å dele små og store tanker med, kanskje noen å skrive med som er interessert i noen av de samme tingene som meg. Jeg liker matlaging, science fiction, serier, bøker, skogsturer, design, alt som er kreativt, programmering, planter/drivhus, klassisk musikk og kor.

Jeg drømmer om å ha en snill person med et åpent sinn som vil fortelle om sitt liv og liker å skrive, og som også er en god lytter. Som tåler at det kan være stille noen få dager, men som også kunne tenke seg å få en ny venn å skrive med - fast, ofte og over lengre tid. Jeg dømmer ingen for noe som helst (og da mener jeg absolutt ingenting), og hører gjerne på deg.

Ønsker alle en god og fredelig advents- og juletid.
Til forsiden