Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Drammensområdet?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Drammensområdet?

mai 7 2012 - 19:14
Jeg er ei dame/kvinne/jente (hehe) i begynnelsen av 30 åra som sliter med sterk angst og depresjon og er mye alene og ensom. Holder til i drammensområdet. Jeg trekker meg unna andre mennesker fordi jeg er redd og vet ikke hva jeg skal si og føler jeg dummer meg ut overalt. Sliter med mye tankekaos og forvirring og er veldig nervøs hele tiden og jeg føler meg aldri trygg noensteder. Jeg har mye sosial angst og jeg har problemer med å ta kontakt og å holde på venner fordi jeg er en kjedelig person og vanskelig med "smalltalk" og angsten dreper meg helt og da blir jeg stille. Når jeg blir stille så trekker jeg meg unna og da tror vell folk at jeg ikke vil ha kontakt med de siden jeg blir stille og trekker meg unna og da forsvinner folk lett. Men det er ikke meninga fordi jeg ønsker størst av alt i livet gode venner og vennskap er gull verdt. Jeg er veldig engstelig og føler jeg ikke er bra nok eller fortjener venner . Mine interresser er hunden min og dyr generelt og jeg har flere dyr her og det er mye enklere med dyr enn mennesker. De er glade i en akkurat som man er og svikter aldri og da slipper jeg å bekymre meg om jeg ser rar ut eller oppfører meg klossete. Jeg synes dyr er mye enklere enn mennesker men samtidig så savner jeg å ha mennesker rundt meg og ikke bare dyr selv om det er koselig med dyr. Det er ikke lett å få seg venner når det jeg sliter mest med i livet nettopp er å få meg venner?
Avatar

Re: Drammensområdet?

mai 9 2012 - 11:21
Er det ingen fra Drammensområdet her?
Avatar

Re: Drammensområdet?

mai 9 2012 - 12:21
Hei, jeg bor over drøbaksundet da, Har lagt deg til om du vil prate :)
Avatar

Re: Drammensområdet?

mai 12 2012 - 12:10
Jeg legger deg til - og håper å høre fra deg *også i drammensområdet*
Avatar

Re: Drammensområdet?

aug 28 2012 - 21:29
Hei!
La deg til som venn jeg om det er greit. Bor også i Drammensområdet, og sliter med mye av det samme som deg. Vet hvor vondt det kan føles. Håper vi kan bli bedre kjent.Hilsen meg:)
Avatar

Re: Drammensområdet?

aug 29 2012 - 08:09
sendt deg en venneforespørsel :) j er ei ungdommelig dame på 40 år, som ikke bor så langt unna drammen...
Avatar

Re: Drammensområdet?

aug 29 2012 - 10:19
Jeg er fra Drammens område :) sliter også veldig mye av det samme som deg. Legger deg til så kan du ta kontakt viss du vill :)
Avatar

Re: Drammensområdet?

okt 30 2012 - 01:22
Hei - jeg kjenner meg igjen i endel av det du skriver. Ser du har fått en del
Svar - håper du har fått noen gode relasjoner. Jeg vil også gjerne bli kjent. Hund er min helsepille, og den jeg stoler mest på (dessverre). Håper og endre dette, få noen tobente venner også. Hilsen Buskeruddame, 38
Avatar

Re: Drammensområdet?

okt 30 2012 - 09:06
Jeg er litt utenfor drammen
Avatar

Re: Drammensområdet?

okt 31 2012 - 14:53
Vil også møte noen i samme båt... Bor i Drammensområdet.
Avatar

Re: Drammensområdet?

okt 31 2012 - 16:08
Trur det er dårlig med det her jeg
Til forsiden