Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Drammen

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Drammen

juli 11 2021 - 05:57
Hei,

noen i Drammensområdet her? Er selv 31, men både ung og også voksen til sinns. De fleste aldere (det finnes grenser) er innafor. Liker å gå tur, prate, lage mat, slappe av... bare syns det er vanvittig kjedelig å aldri ha noen å gjøre det med.

Edit: får presisere at jeg er mann
Avatar

Hei

juli 19 2021 - 02:12
Du høres ut som en hyggelig mann med mange av de samme interessene som meg. Ser også etter noen å snakke med og lage litt mat sammen. Bor forresten i Lier
Avatar

I alle dager Tardetsomanhardet

juli 19 2021 - 11:11
Jeg er litt rystet over ditt innlegg. Ikke bare antyder du at når du allerede har en venn så trenger du ikke to. Men å gå inn i en annen tråd der noen leter etter en venn, og presisere dette synes jeg er stygt av deg. Der var ingen som spurte deg, så hvorfor gni dette i trynet på noen
Avatar

Da lar du være å svare

juli 19 2021 - 16:41
Da får du la være å svare da. Du kan jo selv tenke deg hvilket nederlag å se at man har fått svar på sin tråd og full av forventning klikker seg, og så er det fra en som skriver "skulle gjerne hjulpet deg, men jeg har allerede venner nok jeg". Da kan du godt droppe å svare noe som helst synes jeg fysj.
Avatar

altså

juli 19 2021 - 18:03
hisse seg opp
for så lite?
har du ikke annet
å bedrive tiden med?
hvis du registrerer
svarer tdsmhd på det meste
ville du synes total stillhet
likegyldighet
var bedre?
selvfølgelig ikke
Avatar

Ja, vet du

juli 19 2021 - 18:47
Jeg synes at på en side som dette hvor mange har det vondt, er syke eller ensomme, så kan man la være å svare når det eneste man har å komme med er "jeg kunne blitt din venn men dessverre har jeg allerede en venn i Drammen".

Det hadde vært som om jeg skulle svart på alle trådene her inne, med urelevant info som ikke ts har bruk for. Og i denne tråden synes jeg faktisk det er stygt gjort å si til ts at du ikke vil være hans venn. Da kunne du heller latt være å skrive noe ja. Fysj
Avatar

hmmmmm

juli 19 2021 - 19:04
da får vi
være enige om
å være uenige
jeg synes
likegyldighet
her stillhet
er det verste av alt
og vet tdsmhd
ikke mente det stygt
virkelig asså
Avatar

Hei

juli 26 2021 - 03:42
Bor i Telemark, men har aldri imot en togtur til Drammen for godt selskap. Send meg pm ^^,
Avatar

Hei Drammen

aug 23 2021 - 11:51
Jeg er i litt samme situasjon som deg. Vil gjerne bli kjent og liker å prøve ut nye retter og finne på noe når man har mulighet til det. Ta gjerne kontakt.
Avatar

Leolotte

aug 23 2021 - 12:01
Jeg opplevde det ikke slik du gjorde det, heller at fyren kunne tenkt å treffe TS noe som gir bekreftelse for TS at han er "normal". Nå har Tardet i tillegg forklart seg med beste intensjoner. Selv om mange her inne kan være "syke" så setter de også pris på å kunne normaliseres.

Vi kan alle bli mer tolerante og mer joviale ovenfor hverandres meninger.
Til forsiden