Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Discord venner? J21

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Discord venner? J21

jan 24 2022 - 23:34
Hallaien,
Jeg ønsker å utvide vennekretsen min. Hadde vært koselig å komme i kontakt med nye mennesker, derfor tenkte jeg å gi Discord en sjanse. vi kan eventuelt starte en gruppe der vi kan snakke flere sammen. Er ingen ekspert på Discord, så der må jeg bare prøve meg fram.

Info om meg, bytter hobbyer ofte, ligger litt i at jeg har adhd. Elsker å gå på eventyr, altså bare det å gå ut i skogen. ahhaa ja det er lett å underholde meg. Er stort sett en solstråle som gir mye energi til andre. Har ikke fått gjort det i det siste pga korona, så håper noen vil ta i mot over nett. Liker spillkvelder og danseparty nesten like mye. Om noen vil snakke mer er det bare til å ta kontakt. :)
Avatar

Re: Discord venner? J21

jan 25 2022 - 00:14
Hei hei
Håper du finner normale gode folk! :)
Gi deg ein liten varsel mange gamle menn her som leter etter unge damer så vær forsiktig.
De er ikke god i skallen,
snakker med erfaring.
Og kan spy av hva jeg har opplevd her inne!!
Noen stalker deg til og med!!
så ikke del for mye av dei selv, vær helt sikker på hvem du snakker med.

Lykke til. :))

Avatar

Hei skategirl

jan 25 2022 - 02:57
Vi brukere fra forumet har vår discord gruppe.kjempe koselig stemning veldig sosialt.Jeg tror du hadde likt deg godt.Hvis du er interresert så ta kontakt med Kaffeguri send henne venneforespørsel så får du invitasjon til gruppa vår.Så du er hjertelig velkommen hos oss.
Avatar

Discord/J21

jan 25 2022 - 04:01
Har lest at denne discordkanalen har brukere som går etter damer/(damer i par også), noe som er påstander - men også vært reelle diskusjoner og bekreftelser mellom aktuelle parter fra en kanl med opphav herfra. Som alle steder bør man være på vakt, og det er absolutt ikke noe sikring fordi kanalen har grobunn fra dette stedet.

Kilde: tidligere tråder hvor brukere her har vært i åpen/bekreftende dialog om disse forholdene.
Avatar

Hei

jan 25 2022 - 05:06
Jeg tror hvis det er noe sikkert så er det at vi har det godt på vårt discord.Du trenger ikke bekymre deg Nidelven,Det skal du få slippe.
Avatar

De fleste….

jan 25 2022 - 11:03
De fleste er vel glade i andre på ulike og ikke bestandig felles ønsker og metodikk. At sårbare utnyttes spesielt, og/eller metodisk utnytting via sosiale media er ikke noe nytt. Så jeg er svært enig i at man bør være på vakt, det gjelder uansett hvilken kanal og hvor god moderator er. Moderatorer klarer ikke å justere adferd på private rom; de som tror at det er lik adferd på åpen linje og på privat - narrer seg selv. Man ser ikke skogen for trær hvis man tror annerledes.
Til forsiden