Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Discord gruppe 18 +

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Discord gruppe 18 +

juni 13 2023 - 15:19
Hei jeg er en Jente på 27 år og jeg har autisme spekter forstyrrelse, som gjør det vanskelig å skaffe et sosial nettverk og opprett holde kontakten med de jeg møter.

Og Jeg har funnet ut at det er lettere for meg å få kontakt med mennesker via en discord der jeg møter mennesker som også ikke har den sosiale nettverket i området.
Og siden jeg er i autisme spekter forstyrrelse, så har jeg i perioder der jeg isolerer meg for å roe ned nervesystemet, og får til å lade batteriene på en sikkerlig måte. Derfor er internett et trygghet for meg.
Så viss du og kjenner deg veldig mye isolert og kanskje ikke har den sosiale tryggheten,så kan du sende en melding til meg så kan jeg sende deg invitasjon til denne discord gruppen.
Jeg TROR at alle ønsker å bli sett og hørt..
Avatar

Re: Discord gruppe 18 +

aug 16 2023 - 12:24
Ønsker å bli med i discord gruppen din.
Avatar

autisme

aug 16 2023 - 14:37
Hei Sortesorger

Så interessant at du nevner disse problemene og knytter dem opp til autisme. Jeg vil gjerne lære mer om dette fordi jeg har erfaringer med å prøve ha kontakt med folk med ulike sorter autisme, og det har ikke vært noen stor suksess. Jeg er neppe en discord-person, men er det noen måte som er OK for deg at du kan informere så en ikke-autist kan lære hvordan dette oppleves og hvordan vi lettere kan kommunisere?
Til forsiden