Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Dette er skummelt...

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Dette er skummelt...

mars 18 2015 - 19:47
Skikkelig skummelt.
Er faktisk en fare for å bli avvist eller oversett her også, slik den "virkelige" verden oppleves. Har aldri skrevet noe her før, vet ikke helt hva man skal skrive, men sakens kjerne ligger vel i at de fleste, om ikke alle, her inne føler på ting med seg selv som "resten av verden" ikke føler på.

Men, vet ikke helt hva jeg skal skrive ..
Avatar

Re: Dette er skummelt...

mars 18 2015 - 20:07
Hei på deg :)
Avatar

Re: Dette er skummelt...

mars 18 2015 - 20:20
Hei hei :)
Glad for at du sa Hei på deg,- da ble det mindre skummelt :)
Avatar

:)

mars 18 2015 - 20:41
Har sent melding til deg:)
Avatar

Kan love deg at jeg føler meg alene om min psykiske sykdom...

mars 18 2015 - 20:42
Du sa det forbanna bra og jeg er en av de som føler meg for syk til aa kunne møte noen som forstaar meg.Dvs at jeg har en veldig spessiell blanding/mix
mht til sykdoms bilde.Og dette er bare litt av det jeg har slitt med i 18 aar.Jeg vet ikke hva jeg skal mer prøve for aa bli frisk......

Titusenvis av timer med dødsangst pga tvang/skade/Ocd mix.Jeg er redd meg selv og mine egne tanker.Redd jeg skal skade meg selv med døden til følge selv om jeg ikke vil det.


Helvete.....er ikke engang beskrivende.Og jeg kan nesten ikke gaa noen steder for jeg er redd noe skal trigge sykdommen.Har disse j.......tankene 24/7.
Avatar

Re: Dette er skummelt...

mars 18 2015 - 20:43
Hei mimlen25,
Er helt grønn her, melding ..? :)
Avatar

Re: Dette er skummelt...

mars 18 2015 - 20:49
Wethepeople,- jeg er snart på min tyvende år. Helt klart gått opp og ned, og har hatt gode perioder. Det er nok disse periodene jeg prøver å huske på når ting er vanskelig. Har pr idag ikke funnet medic som jeg er fortrolig med, men har bestemt meg for å leve uten. Det er jævlig vanskelig til tider, lange tider, men jeg vil ikke være det forbilde for mine barn, som min mor var for meg. Men,- det er steike vanskelig, og god-mor-følelsen er ikke gjeldende mye av tiden når ting står på som værst.

Men, jeg trenger å tro at alt blir bra til slutt. På en eller annen måte må det bli bra til slutt.
Avatar

Ja til slutt......men naar er det???

mars 18 2015 - 21:41
Dine barn har naa tross alt en sterk mutter;-)
Psykisk sykdom vet alt om det meste.......tar piller eller medisiner.......virker ikke i det hele tatt.Er faktisk
normal paa alle omraader bortsett fra faens....som har ødelagt mitt liv helt.Jeg har brukt saa mye energi paa aa fortrenge over aar.Barndommen var preget av sykdom/sykehus/foreldre som ikke ga meg den omsorgen og kjærligheyen jeg trengte.....og mye vondt har skjedd siden den gang.Jeg haaper ogsaa en dag at jeg faar leve for livet mitt er ett helv .......


Vær stolt over deg selv og det at du tenker paa barna er en fin ting.Haaper du ber om hjelp paa andre maater hvis du trenger det.Takk for svar det betyr mye naa naar jeg er saa umaatelig fortvilet.Du maa aldri gi opp for som du saa en dag......;-)
Avatar

Re: Dette er skummelt...

mars 18 2015 - 21:53
Whethepeople,- du smiler :)
Jeg vet ikke når "en gang til slutt" er. Vet heller ikke hva det innebærer. I en god periode gjelder det utvikling, forbedring og endring. The sky is the limit. I en dårlig periode, blir det rake motsetning. Er tungt å kjempe mot tanker som ikke kommer til å ende bra, tungt å føle at egenverdi er lik ingenting.
Men har vært i dette i sant tyve år, kjenner meg selv og signalene, og om jeg slutter å tro at det må bli bra til slutt, har jeg ikke mer å tilby mine.

Vær åpen for lyspunkt, små eller store, plutselig er en dag blitt litt lettere enn går-dagen :)
Avatar

Ja det er skummelt faktisk...!

mars 18 2015 - 22:54
Hei, jeg "likte" at du skrev at du synes det er skummel. Veldig mye jeg synes er skummelt. Jrg vil veldig gjerne bli kjent med deg. Det er det jeg er ute etter her på denne siden. Finne noen som har evne til å forstå og ønsker nye bekjentskaper og vennskap.
Men siden du er ny her så skal jeg kvinne meg opp til å ta kontakt med deg. Jeg sender deg en privatmelding og en venneforespørsel =P
Skummelt!!!!!
Klem
Til forsiden