Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Det er vanskelig å være ny

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Det er vanskelig å være ny

mai 11 2018 - 17:19
Flyttet til Hamar i august 2017. Har fått meg en kjæreste her, men de dagene jeg ikke er med han er det veldig ensomt ettersom jeg ikke kjenner noen andre her. Også når man har forlatt vennegjengen sin i en annen by.. det blir for langt å reise for å møte dem og for dyrt når jeg er lærling. Det krever mot å dra på en cafe og bare se om man møter noen liksom. I dag gjør man bare ikke sånn. "Alle" har liksom sine venner. Virker som ingen har plass til nye. Og så tør man kanskje heller ikke ta kontakt med folk da. Blir veldig ensomt. Og kjæresten blir sliten av at jeg bare skal henge med han hele tiden xD

Så... hvis det er noen i Hamar som har lyst til å finne på no.. så ta kontakt. Jeg liker å synge, bake, gå tur i fjellet.. male.. :)
Avatar

Re: Det er vanskelig å være ny

mai 12 2018 - 08:52
Hei! Bor ikke i Hamar, men 20 minutter unna. Så om du har bil og mulighet til å kjøre hit så kan vi godt finne på noe :)
Til forsiden