Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Depresjon

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Depresjon

mai 21 2019 - 17:38
Jeg føler familien min begynner å bli mindre glad i meg... er det vanlig? er det jeg som er overreagerende? Jeg føler at ingen av vennene mine kommer til å skjønne hvordan jeg har det, for vi sier alt til hverandre.. uten om meg. Vi hadde nødt eller sannhet og de sa jeg MÅTTE si den største hemmeligheten min til de, men jeg ville ikke, for den var om pappa og hvordan jeg egentlig føler at jeg har det. Jeg er jo selvfølgelig glade i de, men jeg vet at de ikke kan presse meg til å si noe om jeg ikke vil. Før jeg fikk til å si noe så hadde det gått allerede 5 minutter og de så på meg og sa: -Går det bra eller? Jeg svarte jo selvfølgelig :-Jaja, det går fint. Men, det gjorde det ikke. Jeg føler meg ikke trygg noen steder og har det vanskelig å stole på andre. Jeg har ekle tanker og vil noen ganger bare sovne og aldri våkne opp igjen. I det siste så har jeg også begynt å bry meg mindre/glede meg mindre til ting.. Som f.eks. på onsdag (08.05.19) så hadde jeg bursdag og på søndag (19.05.19) så skulle jeg feire voksen bursdag selv om jeg ikke ville. Og mamma sier da:- Hvorfor vil du ikke feire? Du har alltid gleda deg til bursdagene dine og nå sier du at du ikke vil? Jeg ville ikke svare og gikk bare på rommet mitt.. Er det normalt? På bursdagen min ble jeg mer lei meg, for det kom bare 4 stk. og mamma hadde lagt ut på en facebook gruppe at jeg skulle feire.. Men det verste var at til og med ikke pappa kom! Jeg ble nesten knust og begynte å gråte mens mamma var på butikken.. Jeg føler meg ensom og er lei av livet mitt..
Avatar

Re: Depresjon

mai 21 2019 - 18:02
Hei.
Så leit at du opplever at familien din begynner å bli mindre glad i deg. Jeg vil at du skal vite at det er mange som opplever det samme som deg.
Jeg tenker at det er ditt valg om du vil være åpen og si om hvordan du har det til vennene dine, og de må respektere det, men hvis du ikke klarer å holde det for deg selv og tenker at "dette må jeg få ut", så tenker jeg at du må få til å snakke om det. Kanskje skrive et brev til vennene dine kan være lettere? Hvis du syns det er vanskelig å stole på dem kan du jo skrive det i brevet. Du skriver at du har det vanskelig å stole på andre, men er det noe du har tenkt ut, eller føler du det bare sånn?
Så leit at faren din ikke kom på "bursdagsfeiringen din." Kanskje han bare glemte det eller var på jobb? Har du prøvd å si til faren din om at du var lei deg?
Jeg tenker det kunne vært mer enn nok med 4 stk på bursdagen din, for målet er jo å ha det gøy! Om du vil eller ikke vil feire er jo ditt valg og det er ikke moren din som skal bestemme for deg. Har du snakket med moren din om det?
Du er ikke alene om å føle deg ensom! Jeg føler meg også veldig ensom og er også lei av livet mitt.
Du kan oppsøke psykolog som du kan snakke med om vanskelige ting. Det er ikke bra å holde alt inne i deg lenge.
Til forsiden