Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Dele gitarhobby?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Dele gitarhobby?

mars 13 2020 - 12:26
Hei. Spiller du gitar? Ønsker du noen å spille med? Jeg spiller daglig på en akustisk gitar, bor i Drammen og er en mann på 46 år. Om du bor i Oslo, Bærum eller ved eller i Drammen så kunne vi kanskje fått til en uhøytidelig jam sammen? Jeg spiller mye forskjeldig og er klar for nye utfordringer. Mvh Frode.
Avatar

Hei Frode!

mars 21 2020 - 19:26
Jeg er en mann på 40 som nylig har flyttet til Oslo, og søker nye bekjentskaper. Jeg har alltid drømt om å lære å spille gitar. Akkurat nå ligger jeg på sykehus, og kommer til å gjøre det en god stund til, men vil gjerne ha kontakt med deg i mellomtiden også. Kanskje du kunne hjulpet meg med gitarspillingen når jeg er ferdig? Hør gjerne av deg:-)
Avatar

Hei Skauenbor.

mars 24 2020 - 09:54
Det var hyggelig med svar. Det er klart vi kan møtes og jeg kan hjelpe deg med gitarspillet. Har du spilt et annent instrument eller sunger noe før? Ca hvor lenge kommer du til å bli liggende på sykehus? Nå er det jo denne coronagreia å tenke på også, det er ikke umulig at den varer fram til høsten, jeg håper vi får møtt hverandre før da. Jeg er ikke redd for å treffe folk med i disse tider, men man vet jo ikke hvor strenge restriksjoner det blir. Det er kuult å ha en å dele interesse med, der går litt lettere da. Håper å høre mer fra deg. Mvh Frode.
Avatar

Hei

mars 24 2020 - 14:51
Er en mann på 58 som ønsker noen å spille sammen med. Spiller improvisert rock av det surrealistiske slaget samt noe ambient.
Til forsiden