Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Dame 51 fra Bergen søker venninner

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Dame 51 fra Bergen søker venninner

jan 9 2020 - 02:07
Jeg er i etablert forhold, har voksne barn, er i fullt arbeid og har mange interesser. Er aktiv på fritiden og har det til tider veldig travelt, men jeg har ingen nære venninner, og det syntes jeg er både sårt og vanskelig, så nå har jeg overbevist meg selv om at jeg må gjøre et ordentlig forsøk på å endre på nettopp det. Jeg har gode kollegaer å snakke med, men vi omgås sjeldent privat.

Å erkjenne for meg selv at jeg ikke har en eneste nær venninne, har vært tøft,
men like fullt sant og jeg er sikker på at det finnes flere enn meg som kjenner på det samme.

Et vennskapsbånd skapes ikke over natten, men jeg håper og tror at dette kan være et steg i retning av et rikere liv, med flere mennesker av betydning i livet mitt.

Kjenner du deg igjen i noe av dette, hører jeg gjerne fra deg :-)
Avatar

Hei

jan 9 2020 - 15:58
Kjenner meg godt igjen i din situasjon. Er i full jobb, har samboer og en sønn som går på barneskolen. Jeg har ingen veldig nære venninner lengre og kunne gjerne ha tenkt meg det. Er 41 og bor rett utenfor sentrum. Hører gjerne fra deg.
Avatar

Hei!

jan 9 2020 - 19:35
Jeg har det på sanne måte! Jeg har fast jobb i sentrum, jobber fulltid, er 43 år, har voksne barn. Jeg flyttet til ett sted rett utenfor sentrum med min datter på 17 for ca 7 mnd siden og kjenner kun de jeg jobber med. Det er på samme måte som du beskriver, jeg har mange å prate med på jobb, men få å omgås med i fritiden. Det er ett savn.
Jeg vil gjerne bli kjent!
Avatar

Re: Dame 51 fra Bergen søker venninner

jan 10 2020 - 16:07
Så utrolig kjekt med respons!
Dette var veldig artig :-) Tusen takk til dere som har tatt initiativ og god helg til alle sjeler der ute :-)
Avatar

Hei

jan 22 2020 - 20:06
Jeg er i samme situasjon. Er 49 år, flyttet til Bergen sentrum for 2 år siden etter en skilsmisse. Mistet store deler av omgangskretsen i den perioden. Lever et relativt aktivt liv med trening og fjellturer, men savner nære venninner. Kanskje vi alle kunne møtes en dag? Jeg vil gjerne bli kjent med flere :)
Avatar

Hei BeatheBergen

jan 24 2020 - 00:13
Jeg har sendt deg en venneforespørsel :-)

Linda
Avatar

Hei.

mai 6 2020 - 02:16
Eg kjenne meg veldig godt igjen men e kanske litt ung 33 år frå Hardanger.
Eg er i forhold, i arbeid og har 2 gutar
Eg vil gjerne bli kjent????
Avatar

Hei????

juli 3 2020 - 18:13
Jeg har det på samme måte...
Savner den nære relasjonene hvor vi kan betro oss til hverandre om alt. Jeg liker en blanding av alvor og å finne på gøyale ting. Oppleve ting sammen å skape et stekt vennskapsbånd... Jeg er lojal og til å stole på..
Til forsiden