Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Dame 47 år - Savner flere venner

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Dame 47 år - Savner flere venner

okt 1 2013 - 15:15
Plutselig var ungene mine store og hverdagen rolig og like plutselig innså jeg at jeg hadde mistet kontakt med de fleste av vennene mine.

Det er vanskelig å finne nye venner i voksen alder og at jeg savner det å ha venner er ikke noe å legge skjul på. Noen å besøke/få besøk av, noen å snakke med, shoppe med eller rett og slett ta en gåtur sammen med. Jeg er åpen for det meste.

Så er du interessert i nye mennesker i din omgangskrets? Jeg tar gjerne jobben! :)

Jeg er som sagt 47år med en snill samboer som jeg har hatt i mange mange år. Sammen har vi to barn som begge er voksne. Bor i Akershus, så om du er fra Oslo eller et eller annet sted på veien til Moss, så burde ikke avstanden være avskrekkende.

Ellers er jeg er utadvendt og lett å prate med. Jeg liker å gå tur, reise på hytteturer ol. Jeg elsker å danse og har lenge hatt lyst til å lære salsa, men er åpen for alle typer dans. Jeg elsker musikk og hører på det meste (bortsett fra Heavy og svensktopper).

Så om du er min alder ca 10+/- og tror du kan ha noe til felles med meg, så er det bare å legge meg til som venn. Så tar vi det derfra.

Avatar

Hei!

okt 2 2013 - 02:28
Hei.
Jeg leste innlegget ditt og fikk lyst til å svare. Jeg er en kvinne på 47 år fra Oslo som også gjerne vil ha nye venner, de fleste av de jeg har er opptatt med familie og har ikke tid til å treffes så ofte så jeg føler meg litt ensom. Jeg liker å gå på kino, ut å spise, gå på tur, reise og alt som er hyggelig. Har ingen barn, men en veldig søt katt som er som et familiemedlem. Ta gjerne kontakt hvis du har lyst. Ønsker deg en fin uke :)
Avatar

Hei!

okt 3 2013 - 17:33
Jeg vil også gjerne bli kjent med deg :-) Jeg er innflytter litt nord for Oslo, men jobber i Oslo, og jeg vil gjerne ha venner! Syns det er vanskelig å bli kjent for å bli venner. Har jo de på jobben, men det hadde vært veldig koselig å kjenne noen utenom og :-)
Jeg er 49 år, har samboer og voksne barn. Så jeg har all verdens tid på ettermiddager og kvelder til å gjøre ting.
Avatar

Hei på dere!

okt 4 2013 - 07:45
Må si jeg ble overrasket over at noen faktisk svarte. :) Jeg har lagt dere til i vennelisten min begge to, og så snart jeg klarer å finne ut hvordan jeg sender en privat melding, så hører dere fra meg.
Avatar

Vil også ha venner!

okt 12 2013 - 17:53
Hei

Dame på 49 søker nye venninner! Trener, glad i musikk og er utadvendt og blid. Men - etter at jeg ble skilt for 2 år siden har jeg blitt ensom selv om jeg har venner. De fleste er i forhold og jeg faller utenfor i de fleste sammenhenger dessverre. Liker ikke å være ensom, det er så vondt. Har mye å gi! :-). Bor i Drammen men Oslo og omegn er ikke langt unna!
Til forsiden