Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Dame 45 søker venninner i Oslo

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Dame 45 søker venninner i Oslo

des 14 2013 - 21:12
Hei:)

Jeg ønsker å finne en venninne eller to.

Jeg er en dame på 45 med mann, barn, hund + fulltidsjobb.

Jeg har ingen venner, og vil gjerne bli kjent med andre som heller ikke har det. Da trenger ingen av oss føle skam for det temaet, og det hadde vært veldig deilig. Jeg kjenner daglig på det at jeg ikke har noen venner, og det er trist. På jobben skjuler jeg dette så godt jeg kan.

Jeg har 'vanlige' interesser: familien, trening, hytteturer, musikk, bøker(krim), reising, dyr. Jeg røyker ikke, men tar gjerne en øl/vin i hyggelig selskap. Jeg er litt stille og sjenert sammen med mange, men med få som jeg kjenner godt, er jeg ikke det .

Jeg er lojal, spontan og kanskje litt barnslig :)

Håper å høre fra en annen venneløs :) .....plutselig en dag kan vi ikke kalle oss det lenger :)
Avatar

Hei igjen

des 23 2013 - 19:14
Flytter innlegget mitt litt opp jeg, og håper fortsatt å høre fra andre venneløse 'litt oppi åra'.
Avatar

Hei!

des 30 2013 - 02:34
Kjenner meg veldig igjen i innlegget ditt og har sendt deg en venneforespørsel. Er 42 år gammel, bor litt utenfor Oslo, men jobber i byen. Gift og har 3 barn. Håper å høre fra deg.
Avatar

theam 45

des 31 2013 - 23:36
Hei.
Jeg er 41år og har nylig flyttet til Oslo. Jeg har en sønn på 7år og studerer til logoped. Jeg liker å gå på kino/teater, en tur på pub. Er ikke den som har vært mest aktiv å trene tidligere, men er begynt på spinning nå i høst. jeg har lyst til å bli din venninne :)

Hilsen tosee1972
Til forsiden