Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Dame 36 år søker venninner i Lillehammer eller omegn

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Dame 36 år søker venninner i Lillehammer eller omegn

jan 15 2021 - 14:45
Jeg er en 36 år gammel dame som ønsker flere venninner i Lillehammer-området.

Jeg er for tiden student ved høgskolen, men da studiet er samlingsbasert + korona blir hverdagen litt ensom. Jeg har mann og hund, har bodd her lenge og trives med det. Jeg er imidlertid fra en annen kant av landet, hvor familie og venner bor, og har aldri kommet helt i gang med å skaffe meg et ordentlig nettverk i området. Jeg er rett og slett litt for beskjeden når jeg skal treffe nye folk. Jeg ønsker å ha noen venninner jeg kan gå på kafe med en gang i blant, ha vinkveld med eller gå tur sammen med.

Jeg er blid og snill (ifølge andre i hvert fall..) og en "utadvent introvert". Litt beskjeden ved første møter, og ikke så beskjeden etter en stund. Av interesser liker jeg blant annet friluftsliv, lesing, mat og trening.

Ta kontakt om du også vil ha en venninne i området!

Hilsen Eirin
Avatar

Re: Dame 36 år søker venninner i Lillehammer eller omegn

jan 16 2021 - 22:02
Hei, jeg tror at folk som søker etter venner slår opp på forumoversikten. Derfor trenger du ikke å ligge blant «siste innlegg» på frontsiden for å bli sett. Håper du finner noen :-)
Avatar

Re: Dame 36 år søker venninner i Lillehammer eller omegn

jan 17 2021 - 16:21
Takk for tips!
Avatar

Re: Dame 36 år søker venninner i Lillehammer eller omegn

mars 12 2021 - 23:02
Hei! Jeg er dame på 37. Bor i nærheten av Lhmr. Kunne gjerne tenkt meg det samme som deg, noen å gå på cafe med, vinkveld osv. Jeg kan også virke beskjeden i starten, og sikkert derfor jeg heller ikke har så lett for å treffe nye mennesker. Kanskje vi kunne blitt kjent :)
Til forsiden