Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Dame 33 søker venninner i Oslo-området

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Dame 33 søker venninner i Oslo-området

juni 26 2020 - 20:43
Hei!

Jeg er 33 år gammel kvinne som ønsker å bli kjent med nye hyggelige mennesker og videre utvide mitt sosiale nettverk. Det er klart lettere å bli kjent med mennesker som deler mange av de samme interessene/verdiene.

Pga. studiet, jobb og trening har jeg tilbringet mye tid for meg selv, hvilket jeg ikke oppfatter som et problem, men jeg ser at jeg antagelig har blitt "litt for" komfortabel med å være for meg selv. Jeg vil ikke si jeg er direkte introvert eller utadvendt, men rangerer meg et sted midt i mellom!

Jeg opplever det som litt vanskelig å bli kjent med nye mennesker, spesielt i min alder, hvor de fleste av mine venner er etablerte og har barn. Enkelte av dem har også flyttet vekk pga. jobb/studier. Et sted må jeg begynne! :)

Litt om meg: Vegetarianer (Alltid vært det). Opptatt av bl.a. dyrevern, trening og helse, selvutvikling. Jeg liker videre å danse. (Swing, salsa). Ønsker å lære meg bachata og kizomba. Liker å gå turer. Blir gjerne med på quiz og den slags, "bokklubb/bokcafe-gruppe". Jeg liker å gå på museum/kunst- og fotoutstilling.Gåturer. Kino/cafe. Samtaler om alt-mulig/dype samtaler/diskusjoner.

Åpen for å prøve nye ting og utvikle nye interesser. Er interessert i hyggelige og inkluderende mennesker.

Ta gjerne kontakt om du finner "meldingen" min appellerende. Takk for oppmerksomheten! :)
Til forsiden