Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

DEPRESJON OG ENSOMHET

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

DEPRESJON OG ENSOMHET

nov 18 2022 - 11:33
Hei , Jeg er en mann fra agder som sliter med depresjon og ensomhet . Depresjonen har jeg fått på grunn av alvorlige helseproblemer . Det som jeg lurer på er om noen vil utveksle erfaringer med hva en kan gjøre for å bedre dette for seg selv . Jeg har også ME/Fibromyalgi diagnose og alvorlige muskulære problemer. Håper å høre fra noen og bli kjent med nye mennesker

Avatar

Depresjon/ensomhet

nov 22 2022 - 19:06
Hei. Har cfs selv + diverse andre ting og er tidvis ganske oppgitt over situasjonen. Mitt råd er å akseptere det fullt og helt. Ikke bruke seg helt opp når man gjør ting. Sitte i dusjen. Sitte å lage mat. Hvile så mye som mulig innimellom. Prøve å gjøre noe positivt som gir energi.
Vet ikke hvor dårlig du er men jeg har sånn ca 20% energi og er resten sengeliggende.
Dette er et veldig frustrerende liv. Liv og liv. Vet ikke hvor lenge jeg holder ut.
Vi kan skrive hvis du vil men vet ikke hvor mye jeg kan bidra. Har ikke så mye andre råd. Konstant hjernetåke.
Avatar

Depresjon/ensomhet

nov 24 2022 - 16:30
Hei , Ja jeg har vært dårlig i mange år og nå sliter jeg med alvorlige mageproblemer, alvorlig galt med fokusering av øye, sterk hodepine og vondter rundt i kroppen . De siste 12 månedene har vært den tøffeste tiden i mitt liv . Jeg er ikke i nærheten av så dårlig som jeg var for flere år siden men jeg sliter enda . Jeg har ikke akseptert min situasjon og jeg klarer ikke å gi opp å prøve å bli frisk . Jeg var så syk at det var nære på at jeg døde av alvorlige problemer for noen år siden og forsåvidt også i det siste året .
Hjernetåke hadde jeg i mange år men de fikk jeg fikset etter mye fysikalsk behandling . Jeg hadde 100 symptomer på det verste men noen symptomer har jeg foreløpig ikke fått bort og det plager meg og gjør livet tungt å leve.
Det største problemet mitt er at psyken har blitt dårlig i de siste 3 månedene.

Jeg forstår at du også sliter og det å ha sånne sykdommer er tøft og jeg vet veldig godt hvordan du har det .
Hvor holder du til i landet??
Avatar

Re: DEPRESJON OG ENSOMHET

nov 24 2022 - 19:51
Jeg er mann fra Agder med "hele pakken" av kronisk sykdom.
Avatar

Heisann!

nov 25 2022 - 14:39
Kvinne på 38 fra vest agder født med maks uflaks og er desverre derfor også en evig sykdoms magnet.... dratt/drar til meg alt av diagnoser og komplikasjoner.
Jeg har dratt på meg masse greier etter gbp I 2008, og hatt komplikasjoner og problemer siden da. Diagnosebildet og skadene har gjort at jeg desverre ikke kommer til å bli gammel, så jeg vet mye om hvordan det er å være både syk og være kroniker! Ta gjerne kontakt. Meg kan du spy ut all frustrasjonen din på. -Ana-
Avatar

Hei igjen!

nov 27 2022 - 20:22
Ja, er det ikke festlig med alt dette kroniske. Er i ferd med å gi opp. Jeg har akseptert, men det er for vanskelig. Det er for få pauser. Går nesten i et med bare få dager innimellom at man har hue over vannet. Har hatt det sånn i mange år men blir verre med at man blir eldre. Psyken min er sterk men jeg tror at den brister snart. Har ingen heller så det gjør det helt uholdbart.
Det er jo ikke det samme å skrive med fremmede på nett som det ville vært å ha noen nær som man kunne lene seg på litt, ha felles støtte. Bare være og ikke snakke så mye for man vet jo problemet.
Ja dere vet for dere er på samme sted som meg. Kanskje dere har noen og det misunner jeg dere. Da er det sikkert lettere.
Jeg holder til i I.Østfold. H
Til forsiden