Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Bursdagsgave!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Bursdagsgave!

des 3 2020 - 12:31
Blir eldre i desember( 76-modell..), og tenkte kanskje jeg skulle prøve gi bursdagsgave til meg selv:p Vel, det vil si høre her på denne siden om noen ville bli venninne/ venn/ nettverk med meg:) ( ja, dere må hjelpe litt med den gaven...)

Jeg har opplevd litt gjennom livet. Selv om jeg iblandt kan kjenne på det litt psykisk , så vil jeg heller si det er litt naturlig reaksjoner iblandt, og er ikke syk:) Jeg har sambo, jeg har jobb( deltid), men savner fler kunne prate om det meste til. Har ingen rundt her... bor
også litt grisgrendt til... Til tider ganske ensomt.. Trenger iblandt snakke med andre enn kun sambo.Vi har jo også ofte " hver våre ting"...

Liker bl.a dyr, natur, ta bilder, musikk, film, bøker, brodere, mat/ drikke, glass vin i ny og ne, reise/turer, museumbesøk, blomster, mm...:)

Legg meg til som venn, og send en pm da vel?:) Ønsker dere alle en god jul:)
Til forsiden