Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Bursdag på søndag...

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Bursdag på søndag...

mars 30 2019 - 00:16
På søndag har jeg bursdag..

I de siste årene har jeg ikke brydd meg om å feire bursdag..
Til å begynne med var det fordi jeg ikke viste hvem jeg skulle/kunne invitere..
Men etterhvert som jeg fikk flere nye venner, bestemte jeg meg for å fremdeles ikke feire dagen min.
Hvert år er jeg helt klar på at jeg ikke vil feire med noen, at det bare skal være en vanlig dag.. Men i etterkant av dagen pleier jeg å tenke at det hadde vært hyggelig å ha feiret med noen.. Allikevel er jeg ikke komfortabel med å arrangere noe slikt.

I går tok en venninne av meg kontakt og sa hun ville møtes snart, vi avtalte å møtes på søndag kl 12. Hun vet ikke at jeg har bursdag. Jeg kommer nok til å si det til henne, men jeg har ikke helt bestemt meg ennå. Kanskje like greit å la det være..

Men om noen her har lyst til å møtes for en kaffe eller noe litt senere hadde det vært hyggelig. Jeg mener ikke at noen skal være med å feire bursdagen min. Men det hadde vært litt hyggelig å møtt et nytt menneske. Gjerne en som gidder å bli litt kjent :)

Litt om meg: jeg lever et relativt normalt liv. Er mye aktiv med det ene og det andre. Kommer godt overens med de fleste, men har problemer med å knytte nære relasjoner som holder over tid.. Jobbsituasjon: jeg er i jobb innen helsefag arbeid. Trivelig og rolig fyr. Jeg blir 39 år, men ser nok for det meste 10år yngre ut...

Om du har lyst til å møtes for å finne på noe er det bare viktig at du stiller opp og har litt tid å sette av. Jeg er ikke kresen på alder, kjønn eller tanker om livet.

Mvh Jonathan...
Avatar

Bursdag

april 1 2019 - 02:42
Gratulere med dagen (litt på overtid) :) Håper at du hadde det hyggelig sammen med venninna di, enten hun visste at det var bursdagen din eller ikke. Jeg kjenner meg veldig igjen i det du skriver, og angrer igjen og igjen på at jeg ikke har planlagt noe/invitert noen for å feire bursdagen min. Så føles det litt kjipt når folk ønsker deg en helt super dag og lurer på hva du skal/har gjort... Så ville bare si at jeg skjønner greia, og hurra for deg uansett hvordan dagen har vært!
Avatar

Hei.

april 1 2019 - 04:00
Jeg feirer heller ikke bursdag, med mindre det er rundt år. Men det er jo litt koselig å feire. Da kan man be venner, om så for en god "unnskyldning" på å henge sammen. Jeg synes du skal feire den :)
Avatar

Hei

april 6 2019 - 16:15
Send meg pm om du vil bli bedre kjent
Til forsiden