Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Bli en del av Discord Gruppe "Be Social"

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Bli en del av Discord Gruppe "Be Social"

sep 26 2019 - 20:22
Hei folkens!! (vennligst les alt)

Vi i discord gruppen "Be Social" inviterer alle som gamer, vil lage sosial vennskap, treffe andre utenfor datamaskinen eller bare vil snakke - til å ta turen innom gruppen.
Vi setter stort fokus på sosialitet i vårt lillesamfunn, og muligheter for stortreff i 2020 (om koronakrisen er over).

Informasjon om gruppen:

Gruppen er opprinnelig laget for folk fra siden «sidetmedord», som er en side for folk med angst, depresjon, mangel på vennskap og diskusjonstemaer. Gruppen ble stiftet i 2018. Vi er nå så heldige av å ha over 180 medlemmer. Folkene som er medlem, og vi som administrerer gruppen er en hyggelig gjeng. Dette betyr at vi stiller alltid med oppmuntring, og prating.

Det å bli med i «Be Social» betyr at du som medlem vil være en viktig del for å holde ett godt samhold i gruppen. Man skal være grei, hyggelig og oppmuntrende ovenfor de andre du snakker med. Du skal vise hensyn, og du skal være en venn for de andre medlemmene.

Vi har satt inn ulike regler som er viktig å lese får du blir med i gruppen. Denne informasjonen vil også stå i vår gruppe.

Regler:
1. Minste aldersgrense for medlemmer er 16 år (du regnes som nesten voksen, og kan ta del i noen diskusjoner)
2. Mobbing, utestenging, samt bilder av andre er ikke akseptert. Det vil bli automatisk utestenging fra gruppen, samt sendt melding til Discord support.
3. Bruk av uegnet ordbruk som f.eks. krenkende, nedsatte, pirkende eller diverse banne ord hører ikke hjemme i denne type gruppe. Ved bruk vil vedkommende få advarsel, samt samtale bli slette.
4. Linker til uegnede sider, pengebetalte sider eller sider som hovedadmin, admin, mod ikke aksepterer vil bli slettet, samt vedkommende vil få advarsel.
5. Spam, plaging i voice chat, eller andre forstyrende hendelser er ikke akseptert. Det vil bli gitt en «Ban» på 24t, eller advarsel.
6. All bruk av voice chat skal bli benyttet med mikrofon, som er tilknyttet headsett eller pc.

Hvordan bli med i "Be Social"

1. For at du skal kunne bli med i "Be Social" må du ha en discord profil. Vi legger ikke ved link til siden etter regler på sidemedord.no.
- Discord kan lastes ned som app på telefon, nettbrett eller pc

2. Bruk vår egen server link for å bli med. Linken kan bli fjernet av admin på sidemedord.no etter dies regelverk.
https://discord.gg/VsGFfzk

3. Dersom lik ikke funker, eller fjernet kan du add meg på discord. Vil da gi deg tilknytting til vår gruppe så fort det lar seg gjøre.
- Administrator (GingerJED#9837) Administrator (Nyyx
#2770)
Ved å sende oss venneforespørsel må du vise at du ikke er en robot. husk da å svar på våre spørsmål ;)

Dette gjelder også om du bruker inv link. Husk å Skriv @mod i chatten, og vi vil være med deg etter kort tid. Husk å svar på spørsmål me sender deg i chatten.

Håper du/dere vil ta turen innom oss for å lage ett enda større sosialt fellesskap sammen med oss

Hoved Administrator, Admincontrol og Moderator ønsker deg/dere hjertelig velkommen.

Viktig infor:

Når som det er "korona tiltak" må vi også rette oss etter dette. Les derfor info angående dette i gruppen etter at du har fått deg rolle. Dette leses i #info-planlegging.endringer.

Beklager eventuelle skrivefeil

Vi legger til at "Sidemedord" ikke er en del av "Be Social".
Til forsiden