Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Bli Kjent Treff i Trondheim!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Bli Kjent Treff i Trondheim!

okt 13 2014 - 23:07
Hei alle sammen!

Det er mange her inne, som ønsker å bli kjent med nye mennesker, bygge nettverk og finne nye venner. Derfor har jeg, sammen med "Vilde1986" fått en idé, med å arrangere et bli kjent treff!

Treffet blir Mandag 20. Oktober. Klokken: 19.00. På en Kafé/Bar. Da dette er et offentlig forum, så må dere som har lyst til å være med, gi beskjed på personlig melding her inne, eller sms på min mobil: 48182820. Dere vil da få informasjon om hvor treffet er! :-)

Vennlig hilsen
Remi
Avatar

Hei!

okt 15 2014 - 19:03
Skulle gjerne blitt kjent med noen flere her jeg og :)
Men lurer litt på hvor gamle dere er?
Er selv 20 og sliter egentlig litt med å bli kjent med folk som er mye eldre..
Avatar

Hei!

okt 15 2014 - 23:33
Jeg bytter ut mitt gamle svar, med noe som jeg postet nylig, et annet sted i forumet: Jeg har jo fått henvendelser fra folk, som lurer på hvor gamle folk er på treffet, før de vil vurdere å komme. Jeg skjønner den, men hvorfor ikke bare komme minst én gang, for å se selv, hva slags gjeng som er der. Jeg kan jo heller ikke vite, hvem som dukker opp på et sånt treff til hver gang, så det er et vanskelig spørsmål for en arrangør.
Avatar

Vil komme, men lurer.......

okt 17 2014 - 01:50
Mann, 44 år, diverse problemer, angst mest uttalt. Vil gjerne bli med og prøve og bli kjent med dere, hvordan gjør jeg det?
Avatar

Hei!

okt 17 2014 - 03:03
Det er bare og gjøre som nevnt, sende meg en personlig melding her, eller på sms, og spørre om hvor treffet blir. Så er det bare å møte opp.
Avatar

Re: Bli Kjent Treff i Trondheim!

okt 20 2014 - 00:02
Ja, bli med på kafè-treff ikveld folkens! Det blir koselig! Send melding til mintpastill for info om sted :)
Til forsiden