Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Bli Kjent Treff i Oslo

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Bli Kjent Treff i Oslo

okt 20 2014 - 17:28
Etter forslag om å ha et "bli kjent treff" i Oslo har jeg satt opp et arrangement nå til Lørdag som kommer, den 25. Oktober. Jeg foreslår at vi møtes til 1700 på et bestemt sted i Oslo som dere kan finne ut av ved å sende meg en melding her inne. Jeg tror dere må sende venneforespørsel før dere kan sende meldinger.

Jeg er 34 år gammel men jeg syntes at alle aldre skal være velkomne. Jeg håper at folk vil komme og jeg tror at vi kommer til å få det veldig hyggelig.

Avatar

Re: Bli Kjent Treff i Oslo

okt 23 2014 - 10:59
Synes det er flere som sier de ser etter en venn...men ingen responderer på forsalget ditt.
Hva kan det komme av tro? Jeg kan delta på noe slikt, men den helgen passer meget dårlig.
Avatar

Hei!

okt 23 2014 - 16:52
Jeg kommer gjerne på et slikt treff, men jeg trenger litt mer tid til å planlegge. 25 oktober passer ikke.
Avatar

Re: Bli Kjent Treff i Oslo

okt 23 2014 - 17:41
Det har ikke vært noe annen interesse for det en de som har skrevet her så jeg tenker at det kanskje går an å flytte det til uke 44 (neste uke altså). Kom gjerne med forslag.

Avatar

uke 44

okt 23 2014 - 21:19
Blir det da den 1. november? Jeg skal besøke søsteren min i Oslo den helga, så det er kanskje mulig jeg kan bli med. Synes det virker litt skummelt å møte helt nye mennesker da, men man vet jo aldri. Er det noen av dere som har vært på et sånt treff før? Jeg er forresten ei jente på 22 år
Avatar

Re: Bli Kjent Treff i Oslo

okt 23 2014 - 21:54
Jeg har litt erfaring med å dra på slike treff nå vil jeg si. Jeg har truffet mange mennesker fra nettet de siste månedene å stort sett hatt positiv erfaring. Selv med flere av de det ikke er blitt til at jeg har truffet igjen. Den 1. November skal jeg på Halloweenparty med noen av disse folkene, så da vet jeg ikke om jeg kan. Jeg tenkte mer sånn iløpet av uken kanskje?

Til å begynne med er det alltid litt skummelt å treffe folk fra nettet, men så blir man litt vant med det etter hvert. Man lærer seg å være seg selv etter hvert å ikke bry seg så mye om de som ikke vil treffe en igjen. Etterhvert finner man noen som man kommer overens med.
Til forsiden