Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Bipolar jente 35 år, søker nye kjentfolk.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Bipolar jente 35 år, søker nye kjentfolk.

des 29 2013 - 03:20
Hei :)
Jeg har litt vanskelig for folk, og søker i første omgang en eller flere å skrive med. Om alt og ingenting, frustrasjoner og gleder, ting relatert til diagnosen min- så er kanskje det enkleste om du har samme diagnose eller god kjennskap gjennom f.eks pårørende. Og så kan vi skrive om ting ikke relatert til noe som helst. Løst og fast med andre ord.
Jeg bor på vestlandet. Gi en lyd :)
Avatar

Hei!!

feb 28 2014 - 07:48
Jeg er ei jente på 32 år, som har samme diagnose. Trenger selv en god venn innimellom, så du kan legge meg til om du vil.
Avatar

Samboer med bipolar lidelse

feb 28 2014 - 13:16
Hei, jeg håper ikke du tar dette feil, men jeg søker litt trygghet og svar hos noen som kjenner til bipolarlidelse... Jeg har ingen kunnskap om sykdommen, men erfarer mye akkurat nå som jeg syns er veldig vanskelig å forstå med min samboer som har lidelsen.. Kanskje du kan gi meg litt innblikk i hvordan ting er?
Avatar

Lik situasjon

mars 3 2014 - 19:12
Hei!
Jeg ønsker kontakt med deg. Har selv diagnosen og bor også på Vestlandet. Har sendt deg en venneforespørsel.
Til forsiden