Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Bestevenn i Trondheim

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Bestevenn i Trondheim

feb 4 2015 - 09:11
Hei:-) Jeg er en allsidig dame (54 år) med mange erfaringer og mange interesser. Jeg har en kjernefamilie som funker og en familie fra barndommen som ikke funker, dette har jeg latt tappe meg for krefter over for lang tid. Om jeg sier jeg er ensom er det nok ingen som ville trodd meg, da jeg "kjenner" fryktelig mange mennesker. Men av forskjellige årsaker så føler jeg meg veldig ensom, mens de andre drar på etablerte vinklubber og syforeninger og klubber som ikke lar seg kombinere med at jeg blir med fordi jeg ikke har vært med fra starten:-) Grunnen til at jeg ikke har vært med fra starten har vært at jeg har bodd andre steder og og at jeg i flere år var plaget med angst. Det har jeg jobbet meg igjennom og i dag jeg det på alle måter godt.
Min bestevenninne og reisepartner gjennom mange år døde for to år siden og siden det har savnet vært stort for en bestevenn.
Avatar

hei

feb 12 2015 - 07:18
Hei er en mann på 29år.først vil jeg si Kondolerer. Jeg vil gjerne bli bedre kjent med deg :-) men spørs om jeg er for ung?:-)
Avatar

Hei

mars 9 2015 - 20:11
Hei hei.Jeg er ei dame på 50 år som også sliter med ensomhet. bor i trondheim. Og som deg så føler jeg at alle rundt meg lykkes. Man står liksom på utsiden å ser inn. Jeg "kjenner" også utrolig mange mennesker. Men det stopper liksom der. Klarer ikke finne ut hvorfor d er slik. For jeg vet at jeg er ei veldig hyggelig dame med masse humor. Håper du vil bli kjent med meg :)
Til forsiden