Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Bergen, mann 42 søker venner

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Bergen, mann 42 søker venner

feb 25 2016 - 22:57
Hei ;)
Jeg er en mann på 42 år som tenker å prøve dette for å se om det virker ;)

Litt om meg.
Jeg har jobbet masse de siste årene med å drive selskaper og har da prioritert bort venner og bekjente. De meste sosiale har vært via jobb. Dette har resultert i at jeg nå ikke har noen jeg definerer som nære venner - som ikke jeg har en jobbrellasjon til. Dette synes jeg er leit og ønsker å gjøre noe med det.

Jeg har ingen depresjon eller historikk med psykiske lidelser - men kjenner på at jeg synes det er litt trist å føle seg ensom.
Hadde jeg gitt beskjed på jobben - hadde de ikke trodd jeg følte det slik - for jeg oppleves nok som en "spennende og sprudlende" type. Jeg er også veldig sosial og sjarmerende - så det er ganske rart jeg er ensom ;)

Så hva ønsker jeg da?
- en god kvinnelig venn (hvor jeg kan være bare meg - og ikke i form av stilling eller makt).
Avatar

Re: Bergen, mann 42 søker venner

feb 26 2016 - 23:30
Hvis du trenger en venninne og ikke en kjæreste, gjør det kanskje ingenting om jeg er eldre enn deg? Jeg er 57....men ganske ungdommelig, er en ganske sprudlende person, jeg også.....
Avatar

Hei!

april 3 2016 - 05:23
Hei! Jeg vil gjerne ha nye venner i Bergensområdet! Gjerne for å trene/komme i bedre form. Liker å være ute og å dra på konserter etc.
Send meg gjerne noen linjer:)

Til forsiden