Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Bergen/ Hordaland

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Bergen/ Hordaland

aug 9 2017 - 21:17
Hei på dere. Jeg er ei kvinne på 37 år som er ensom og har få venner og ingen familie. Det er tungt til stunder å føle seg så alene i denne verden. Har også depresjoner og angst, så er uføretrygdet pga det psykiske. Jeg håper å bli kjent med noen her inne for gode relasjoner. Som person er jeg sjenert og veldig snill og grei. Er rolig men har en god dose humor. Har hund som gir mye god selskap og kos. Er i et forhold som ikke er altfor bra. Har bil så liker å kjøre rundt og komme meg ut. Liker også turer da jeg har hund. Liker ellers det meste som folk flest tenker jeg. Håper noen vil bli kjent med meg.
Avatar

Re: Bergen/ Hordaland

aug 10 2017 - 14:12
har sendt deg en venneforesprsel og en melding :)
Avatar

Hei

mai 7 2018 - 09:17
Jeg er en mann som er på 51 år som verken drikker eller røyker. Liker å være ute i naturen. Er ufør og bor alene i indre arna. Har du lyst å bli kjent med meg ? :)
Avatar

Re: Bergen/ Hordaland

juli 1 2018 - 10:49
Hei kan snakkes mer om du vil, jente på 32 år her
Avatar

Hei!

juli 1 2018 - 15:47
Jeg er en Dame på 46 år som søker nye venner. Hadde vært kjekt å bli kjent..
Til forsiden