Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Behandlingsapparatet - hva gjøre med det?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Behandlingsapparatet - hva gjøre med det?

juli 25 2016 - 08:56
Hei. Jeg ønsker å komme i kontakt med mennesker som ønsker å se på hva som ikke fungerer så bra i behandlingsapparatet, og som faktisk har lyst og overskudd til å gjøre noe med dette.

Dersom du bare vil sutre med mer, men ikke har overskudd til å gjøre noe, vil jeg ikke ha kontakt med deg, har ikke overskudd til det nå, men jeg vil FÅ NOE GJORT, eller se på om det faktisk KAN VÆRE MULIG å få noe gjort.

Mvh Meg
Avatar

:)

juli 25 2016 - 13:08
Siden du skriver dette, så antar jeg at du har gjort deg opp tanker om hva som ikke er bra i behandlingsapparatet. Jeg antar at du også har gjort deg opp tanker om egne begrensninger (tid, overskudd, penger, osv.) og på hvilke måter du ønsker å få noe gjort med problemene (plakater og demonstrasjon, samtale med politikere, skape et alternativ til behandlingsapparatet, osv.). Det tror jeg kan være viktig å få en klarhet i for de som eventuelt vurderer dette. Man må jo dra i samme retning og være enige om hva som er feil i utgangspunktet :)
Til forsiden