Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Bærum/Oslo

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Bærum/Oslo

nov 3 2013 - 23:58
Hei, dere gode mennesker her) jeg heter Aleksandra (28år). Kom til Norge for 4 år siden (er fra Russland opprinnelig) og føler at det blir vanskeligere og vanskeligere psykologisk nå. Er ganske introvert og tilbaketrukket av seg selv, og siden språket er ikke perfekt, så er det vanskelig å finne noen venner. Hvis dere er interesserte i å snakke med noen som liker å gå dypt i saken, er open til ulike temaer, så er jeg her. Det viktigste er at jeg vil ikke begynne bekjentskap med å vise maskene mine bare for å bli likt, er så trøtt av det. Ja, det er fint hvis dere tåler "dårlig norsk" )) vil ikke at noen blir stresset av å høre på meg)).

Bare ta kontakt)) ikke nøl.
Avatar

hei

nov 20 2013 - 02:38
Hei.

Jeg vil gjerne prate med deg.. :) Bærumsmann på 32 :)
Legg meg til, så kan vi ta en prat hvis du vil.. :)
Avatar

Hei :)

nov 21 2013 - 23:07
Det er ikke alltid like lett å finne veien ut av ting, men det er mange ganger verdt det...:) jeg er 25 år og bor i Oslo, og vil gjerne få venninner i nærheten. Legg meg til hvis du har lyst :)
Til forsiden