Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Angst og nye bekjentskap - Oslo++

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Angst og nye bekjentskap - Oslo++

des 26 2019 - 01:11
Noe sier meg at det blir alt for lite uttelling av henvendelsene her inne. Jeg kan nok bidra i den statistikken, men akter å prøve likevel. Er så lei av å gi etter for tulleangst, spesielt når man kunne trengt å sosialisere seg mer og holde seg opptatt.

Er en omtenksom og tolerant fyr på 28, forholdsvis enkel å ha med og gjøre minus angstfaenskapet. Søker gjerne en person som sliter med angst, burde være sunt for begge det? Jevnaldrende eller eldre, rolige folk.. Kanskje turvenn? Ta gjerne kontakt og skriv litt om deg selv og interesser, bare å spørre om det er noe du lurer på og.

Kan godt ha litt kontakt over nettet i første omgang
Avatar

Hei! :)

des 26 2019 - 21:53
Likte innlegget ditt. Gutt på 28, bor i Oslo. Jeg strever også med mine ting, søker venner jeg også. Legger deg til jeg.Avatar

Heisann

jan 5 2020 - 01:38
Hei, jeg bor i Oslo. Studerer her og har klart å bli kjent med noen, men ikke utenfor skolen. Kjenner meg mye alene i denne byen og det skulle det da kunne gå an å gjøre noe med ????
Avatar

Re: Angst og nye bekjentskap - Oslo++

jan 18 2020 - 12:24
Hei. Er en jente på 21 som bor i oslo, ta gjerne kontakt om du vil prate ????
Til forsiden