Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Angst, Trondheim.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Angst, Trondheim.

juli 2 2014 - 18:51
Hei.

Jeg er ei jente på 23 år og jeg sliter med sosial angst pluss noen ekstra plager igjennom dette.
Jeg føler at jeg trenger noen likesinnede å snakke med.
Har kjæreste, men jeg vil ikke legge alt på han.

Håper på svar :)
Avatar

Re: Angst, Trondheim.

juli 3 2014 - 18:02
Hei.
Er ei jente fra Steinkjer :) hvis du vil kan du gjerne skrive /snakke med meg :)
Avatar

Re: Angst, Trondheim.

juli 4 2014 - 15:04
Har lagt deg til som venn men finner ikke ut hvordan jeg kan skrive meldinger til deg.
Avatar

Re: Angst, Trondheim.

juli 5 2014 - 03:38
Hei.
Jeg er kanskje ikke fullstendig i samme situasjon som deg, men deler tankene mine alikevel så får vi se om vi er likesinnet eller ikke :)

Har slitt med å sosialisere i mange år og sliter selv enda. Har klart og funnet mine måter å sosialisere, men det er ikke lett og ønsker å jobbe mer med å bli flinkere.
Naturlig nok (siden jeg er her) er internett en arena som jeg føler jeg takler fint, men ønsker å bli flinkere på ansikt-til-ansikt arenaen.

En typisk situasjon for meg: Jeg går rundt i hverdagen og ser ofte muligheter der jeg kan utveksle litt sosial kontakt, om så det bare er til noen i kassa på prix eller til frisøren eller andre steder. Jeg konstruerer settingen i mitt hode der jeg tenker fram hva det beste jeg burde si, men finner aldri noe bra nok - så jeg gir opp.

Jeg har så lyst, men tørr aldri pga mine egne høye forventninger stopper meg. Tenker ofte at det jeg gjør ikke er bra nok... at om jeg ikke gjør det perfekt vil folk se rart på meg eller tenke rart om meg. Det er en ond sirkel jeg selv sender meg inn i og vanskelig kommer ut av.
Avatar

Re: Angst, Trondheim.

juli 8 2014 - 06:45
Jeg finner heller ikke ut hvordan man skriver meldinger til hverandre, slik som JustMe89 også sliter med.
Avatar

Re: Angst, Trondheim.

okt 1 2014 - 20:11
Sliter også veldig med sosial angst og generell angst. Har gjort det siden jeg fikk sønnen min for to år siden. Var så ille at jeg ikke klarte å gå på butikken alene på det verste. Klarer fremdeles ikke alt jeg vil, og studerer hjemmefra for jeg klarer ikke å gå i forelesninger. Det er veldig ensomt i lengden...
Til forsiden