Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Angst

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Angst

juni 20 2014 - 04:07
Heisann,er enn mann paa 42 aar som sliter med angst og bor for tiden i Sor amerika,,som veldig gjerne vil ha kontakt med andre som sliter med det samme.
Avatar

Er jeg før gammel som KUN veninne?

nov 1 2019 - 12:31
Er jo intressert å vite hvarfør du bor i Sør amerika. På grunn av jobb? Er en 67 år gammel dam Jeg ønsker kontakt med nåen som liksom jeg føler sej ensam og "misslykket". Er ikke spesiellt flink i noe og sliter med dårlig selvfølelse. Har invandrer bakgrund fra annet nordiskt land og et misslykket ektenskap bak meg.

Har helsemessige problem som gjør mej bevegelsehemmet og inre oro og sosial angst.
Trives ikke i store grupper heller selskaper. Lit enstøring.Jeg er ikke så god til å danse. Men tror at en "sakte" dans til Vikingarnas sång og musikk kunne gjøre underverker på humøret. Liker å se og høre på afrikansk dans og musikk.

Er ikke så sportintressert. Ikke heller å se sport på TV. Praktiserar lite Qi Gong og Yoga øvelser,

Liker trekkspelmusikk og Country. Merle Haggert bland andre.

Mine intresser:dyr og natur, dyr og naturvern en del alternativ bevissthet, yoga, Qigong, og urter Er lit intressert i reinkarnasjon og lest en del i emnet. Liker også avslappende eller helse reiser, andre kulturer med mer.

Strikker enklere baby klær, luer og tepper til veldedighet og leser norske serier,

Send meg venneførespørsel om du er intressert. Søker først og fremst nettvenner. Noen å skrive med.
Til forsiden