Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Andre voksne her??

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Andre voksne her??

mai 18 2021 - 11:02
Med voksen mener jeg over 30...ellers er det vel forøvrig kun et tall, og hvordan man føler seg.

Skriver her i håp om at noen kanskje vil sende en privat mld... Samme hvor i landet du bor, og hvilket kjønn! Trenger bare noen og kunne skrive litt med nå og da. Om det er nærmere, så kanskje treffes etterhvert:)

Jeg er en kvinne, 45 blitt. Har sambo, men likevel ganske ensom! Har ingen venner besøke her i nærheten, og bor i en ganske liten bygd med nærmende null ting og dra ut på eller ting som interesserer... Det er natur rundt- og det er bra...Men en savner mye andre ting også..Og når en føler seg litt ekstra "nede" er det litt begrenset hva som gleder også, og påvirker også energien... Gjør ikke ting bedre at man til stadighet har dårlig råd...

Likevel- så liker jeg ikke være den som bare klager om alt mulig, og liker best være litt positiv og med en porsjon humor. Det hjelper på! Greit og dele litt bekymring og vanskelige ting, men blir det altfor mye så blir det heller negativ energi som også er med og trekker ned. Vet likevel at ingenting ved livet er kun svarthvitt, og opplevd en god del "utfordringer" selv til tider.. Ønsker ikke stå fast i det. Kan huske det, men livet går videre:)

Er glad i gode vennskap med rett kjemi, dyr, natur, foto, musikk, film, bøker, reise/tur, mat/ drikke( også koselig med et glass vin iblant)
blomster, museum, noe interiør, brodere nå og da, puzzle, kryssord, fiske, danse, gå tur..

Ta gjerne kontakt:)
Avatar

Andre voksne

mai 21 2021 - 09:41
Hei,kjenner meg igjen mye av det samme,vil gjerne bli kjent,jeg er 46 år.
Avatar

Hei

mai 28 2021 - 17:28
Hei. Jeg er en dame på 36 år. Bor midt i landet. Jeg jobber deltid i helsevesenet, har mann og 2 barn. Vil du skravle?
Avatar

...har sendt deg en liiten melding :)

juni 10 2021 - 23:48
Se innboksen. :-)

Har det litt selv på samme måten. Etablert, men innflytter her jeg bor. Tilnærmet null nettverk. Prøver å finne på hobbyer likevel; nylig investert i nytt kamera, funderer sterkt å kjøpe motorsykkel (skal se på en i helga) - og er ellers preget av tullete humor, setter pris på god vin og løsing av verdensproblemer (dype og ærlige samtaler) til sola står opp, har vel sett det meste av filmer og lest en haug med bøker, så kanskje vi har noe til felles!

Mann, 47. Feel free to å legge meg til som venn/sende en melding - jeg holder til like sør for Oslo, eller Mordor.
Avatar

Ja da, er voksen 62 år

juni 11 2021 - 16:52
62 År, og slter med angst
Avatar

Hei

aug 6 2021 - 08:47
Er 39 år gammel mann fra sørvest landet. skriv en melding til meg hvis du vil snakke.
Avatar

Hei!

aug 23 2021 - 12:05
Er 31 år gammel, bare å ta kontakt
Til forsiden