Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Andre som er døde på innsiden i Tønsberg-området?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Andre som er døde på innsiden i Tønsberg-området?

jan 31 2018 - 14:33
Jeg kan umulig være den eneste. Noen som har lyst til å ha noen å chatte med eller noe?
Avatar

Re: Andre som er døde på innsiden i Tønsberg-området?

jan 31 2018 - 18:05
føler meg også død på innsiden... er fra Tønsberg og sender deg en venneforespørsel!
Avatar

Re: Andre som er døde på innsiden i Tønsberg-området?

jan 31 2018 - 18:15
Jeg har også hatt det sånn i perioder. Og hvis det kan være noen trøst og gi et håp så kan jeg si at det varierer gjennom livet. Noen perioder er livet slik dere beskriver og i andre perioder kan det bli riktig bra. Om det ser mørkt ut nå, så er det sol bak enhver sky. En må på et eller annet tidspunkt blåse på skyen så sola kommer fram, alene eller sammen med andre.

Hva med å bli med på denne seilturen i juni som er annonsert her på siden? Da vil en kunne kjenne på livet, naturkreftene og forhåpentligvis godt kameratskap!
Avatar

Re: Andre som er døde på innsiden i Tønsberg-området?

feb 1 2018 - 06:25
Bor ikke i Tønsberg, men jeg er både levende død, har full menneskeangst og selvforakt. Har levd helt isolert bak gardinene i litt over fem år denne gangen og jeg aner ikke hvordan jeg skal komme meg ut av det. Kraftanstrengelse og egen bil får meg til og fra matbutikken. Er ellers ingen steder. Snakker ikke med noen. Mangler krefter og håp. Ville bare nevne det siden vi nå er inne på temaet.
Avatar

Dau

feb 1 2018 - 07:05
Bor ikke i nærheten, men ta gjerne kontakt om du vil chatte.
Avatar

Re: Andre som er døde på innsiden i Tønsberg-området?

feb 1 2018 - 12:32
@Mullvarp
Kjenner meg igjen der. Har jeg rett i å tippe at det kanskje ligger en "god" grunn (fra underbevissthetens standpunkt) bak denne menneskeangsten? At du har hatt en del dårlige erfaringer som har bygget det opp over tid?
Avatar

Re: Andre som er døde på innsiden i Tønsberg-området?

feb 1 2018 - 16:30
Bor ikke altfor langt unna Tønsberg, så er bare å sende ei melding dog jeg velger å være "trangsynt" så eneste "krav" jeg setter er vel at jeg personlig ikke vil ha noe med religiøse å gjøre for det er noe jeg aldri vil forstå meg på. Men klatrer om ikke for lenge i 40 grensen så aner ikke hvordan det er med alder heller.
Avatar

Død på insiden har jeg vært en laaaaaaang periode nå........

feb 2 2018 - 13:38
Hei - jeg vet nøyaktig hva du mener ....jeg ble relativt død på innsiden etter et foferdelig 2017 med netdur etter nedtur ....det hele resulterte i at småfeil på jobben kombinert med en forferdelig sjef (som ikke hadde no energi av å omgåes med mennesker som trang ghevnlig oppfølging) så ble jeg kasta på hue å rava ut av en jobb jeg for en gang skyld trivdes i . Medkolegaer skrøt av meg , folk var intrisert i hvem jeg var å ikke bare for å prate løst men 4 real lizm. noe jeg aldri har opplevd tidligere i jobbsammenheng.

Bor nok dessverre ikke i Tønsberg men i nabokommunen Telemark -....er vel 1 times kjøringsavstand te der jeg bor i Porsgrunnkomune.
Men det som gjorde utfallet at jeg å var død på innsiden var at jeg mistet en veldig god venn av meg igjennom 21 år Ifjord - hu var nærmest som en bestemor -rolle for meg å jeg betraktet hu lett som en bonus-bestemor som jeg skrev med minst 2 ganger i året via brev .
De siste mnd hu levde benyttet vi oss av facebook til tider også.
Men det var smertefullt den dagen jeg fikk melding på tlf av hennes datter at hun hadde sovnet inn igjennom den natten ....å jeg følte jeg mistet meg selv ....det sortnet helt å har vært flere tilfeller jeg har vært redd meg selv av hvor langt nede jeg har vært ( jeg pleier å være ei jente som er blid , positiv & elsker livet)

Alt jeg kan si er at jeg skjøønner deg sykt godt xDustbin :) og jeg er her om du vil preike med meg ;)
Avatar

Flere valgmuligheter finnes faktisk

feb 4 2018 - 07:32
Nei, jeg er ikke enig i at det er lidelse, så død, at dette skal være den eneste sannheten. Jeg blir faktisk ganske forbanna når jeg leser sånt! Selv om livet ser mørkt ut i perioder, så er det vårt ansvar i livet å finne veier til bedre liv for oss selv og dermed de rundt oss. Ikke kom og fortell meg at du ikke kan, for en kan alltid noe. Men en må ville det. Hvis en vil lide og så dø, vel så er det også et valg, men da er en klage faktisk adressert mest til en selv.
Avatar

Flere valgmuligheter finnes faktisk

feb 4 2018 - 14:28
En av gangene jeg er helt enig med deg, livet har konstant valg & muligheter & det kommer mye an på seg selv hva man velger. Velger du negativitet så skaper det som regel mer negativitet i livet.
Nå er ikke alle problemstillinger like, men en kan faktisk velge å ha en fin eller "grei" dag fremfor en totalt dårlig, mye kommer an på personlig innstilling.

Men jeg ser at man kan tenke sånn, jeg har vært i mitt sorte hull i livet selv & vært negativ/pessimistisk men jeg kom ikke så mange veier med det så prøver å gjøre mine valg utifra et positivt ståsted. Kan sikkert høres veldig "svada og platt" ut, men man står "desverre" mye til sitt eget ansvar hvordan livet skal være, om det er lidelse eller å gjøre noe annet som føles bedre.
Avatar

Re: Andre som er døde på innsiden i Tønsberg-området?

feb 4 2018 - 16:38
Til Kopp55cc

Det er faktisk litt vanskelig helt isolert å tro på dette, da det ser ut til å være noe slags glede av å si det.

Jeg forstår deg som at du søker negativ oppmerksomhet, noe jeg synes virker mot det de prøver å få til her. Denne nettsiden skal slik jeg har forstått det være et forum for å gjøre livet litt lettere for oss alle. Jeg vil derfor heretter forsøke å unngå å gi kommentarer til slike innlegg, så det er tydelig.
Avatar

Re: Andre som er døde på innsiden i Tønsberg-området?

feb 6 2018 - 06:42
@Kopp55cc
Jeg skjønner deg godt. Det er lett for andre mennesker å sette seg på en høy hest og si at det bare er å ta seg sammen når de ikke er i dine sko eller har den erfaringen. På den annen side er det også sannhet i at holdning har mye å si for hvordan man har det. Men det er langt fra så enkelt for alle som mange vil ha det til.
Avatar

Re: Andre som er døde på innsiden i Tønsberg-området?

feb 7 2018 - 21:04
@xDustbin: @Mullvarp
"Kjenner meg igjen der. Har jeg rett i å tippe at det kanskje ligger en "god" grunn (fra underbevissthetens standpunkt) bak denne menneskeangsten? At du har hatt en del dårlige erfaringer som har bygget det opp over tid?"

Det stemmer. Livet har vært langt, motbakkene harde og skuffelsene mange. Du kan godt kalle det gode grunner, men de har vært vonde, beksorte og utrolig vanskelige å komme ut av og videre på livsveien.

@akershusøst skriver:
"Selv om livet ser mørkt ut i perioder, så er det vårt ansvar i livet å finne veier til bedre liv for oss selv og dermed de rundt oss. Ikke kom og fortell meg at du ikke kan, for en kan alltid noe. Men en må ville det. Hvis en vil lide og så dø, vel så er det også et valg, men da er en klage faktisk adressert mest til en selv."

Negative kraftsalver mot folk en ikke kjenner er uklokt. Når folk har gitt alt de har, kanskje veldig mange ganger, da er det ikke krefter igjen på en stund. Sånn er det hos meg i alle fall. "Noe" som er mye større enn fornuften og viljen til å gå videre, holder en nede i et jerngrep. Jeg vil ikke dette, men har måttet kapitulere. Jeg må vente til jeg igjen får beina inn under meg og så ta den tiden det tar for å klare å forsøke å reise meg igjen. Vi er nok mange som er sterkt skadeskutt. Vær grei å ikke skyte med kanoner på folk som ligger nede.
Avatar

Re: Andre som er døde på innsiden i Tønsberg-området?

feb 7 2018 - 21:39
Det er bare det at hvis jeg bare hadde blitt strøket medhårs opp gjennom så hadde jeg aldri kommet noen vei. En får lese det som en selv velger. Det er virkelig ikke ønske om å være negativ. Å innse at en har ansvaret for seg selv inntil det motsatte skjer, gjør også at en lettere lar være å vente på at andre skal gjøre det for en. Det er jo veldig sjelden at noen fikser slike ting for en.
Avatar

Hei!

feb 13 2018 - 17:45
Må si den overskriften traff! Føler meg ganske så død og kald så kan kjenne meg igjen.. er fra Tønsberg og for tiden innlagt på Vestfold dps.
Tar gjerne en prat :)
Til forsiden