Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Alternativ Mann 28, Oslo (Artistic Type)

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Alternativ Mann 28, Oslo (Artistic Type)

mai 5 2021 - 11:43
Hei. Jeg er en mann på 28. Er av den alternative typen (har piercinger, men ingen tattoveringer enda) Droppet ut av skolen tidlig og har aldri virkelig passet inn noe sted. Er tidligere World of Warcraft gamer. Men nå for tiden er jeg veldig interessert i crypto og blockchain teknologi og investering. Elsker musikk. Driver å sykkler i det siste når det er fint vær, men merker at jeg har ingenting å gjøre og ingen spesifik sted å gå når jeg ikke holder på med crypto og memes marketing, så jeg bare vandrer rundt og føler på en tom følelse. Vet ikke helt hva jeg leter etter, men jeg er vel ikke den eneste som føler seg slik under corona tiden. Interresert? send PM.
Avatar

@Drosjeboms

mai 6 2021 - 10:52
@Drojeboms Yo! Jeg kan beatboxe. Har også prøvd meg på rapping av og på, men jeg får vondt i hodet når det kommer til mixing og ingenting høres ut som det jeg vil. Jeg har øre og sans for musikk for det å lage musikk, men mixing er et fremmed språk jeg ikke skjønner meg på. Spesielt når alt høres annerledes ut fra høytaler til høytaler og hodetelefoner. Hva med deg?
Avatar

@Drosjeboms

mai 7 2021 - 07:19
@Drosjeboms Yeah, sure! nå har jeg ikke vært i byen på jævlig lenge. Har bare sittet hjemme og jobbet livet av meg under hele corona tiden. Send meg en PM her.
Til forsiden