Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Alternativ Livsstil

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Alternativ Livsstil

juli 27 2020 - 16:47
Jeg er en godt voksen mann (50+) som søker mer og mer mot et alternativt liv uten så mye pengemas, materialisme, kapitalisme osv. Men heller dyrke fred og kjærlighet, mat, kunst, kultur, tanker, farver, opplevelser osv. Her har jeg mange tanker og idèer å dele...
Jeg funderer mye for tiden på å prøve å skaffe meg et nytt hjem, gjerne litt avsidesliggende til (aller helst her på Østlandet, evt Sør-Sverige?) der en kan ta livet med ro og nyte fred og ro fremfor storbyens stress og mas men er litt usikker på om jeg ønsker å gjøre det alene. Tenkte derfor å lufte noen tanker her for å se om det er flere med de samme tankene, kanskje vi kan slå oss sammen og jobbe seriøst mot et nytt og bedre liv?

Andre stikkord kan være:
-Interiør, Design
-Retro, Vintage
-Gjenbruk
-Brukt og loppemarked
-DIY
-Farver
-Grønne planter
-Turer
-Sommer
-Vann
-Rødvinskos
-Musikk, litteratur
-Kunst, kultur, underholdning
-Foto, film
-Joggebukse
Det ble litt flowerpower og hippie dette her kanskje, og det lever jeg godt med.

Fred og kjærlighet!
Avatar

Livsstil

juli 27 2020 - 19:55
Hei, det høres ut som du er inne på noe. Bor selv på Sørlandet, litt landlig med avstand til naboene. Litt vekk fra kysten er det billig å bo og jeg opplever aldri kø på vei til/fra jobb. Generelt lite stress her.
Til forsiden