Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Alle dere som søker venner

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Alle dere som søker venner

jan 21 2022 - 19:34
Jeg er takknemlig for å ha møtt fantastiske mennesker nettopp fra dette forumet.Jeg ønsker det for dere alle som søker etter venner her og oppleve dette.Dere bør være forsiktige også for man vet jo aldri hvem man møter så hvis signalene og magefølelsen sier noe er galt så følg den.Ellers så ville jeg skrive hvor mye dette har betydd for neg som skeptiker å møte noen når jeg først gjorde det så utviklet det seg til nære vennskap.Glad i dere vennene mine.Jeg ønsker det samme til alle dere andre som søker venner at dere opplever det samme fordi dere fortjener å ha venner og det sosiale.Ingen skal måtte være ufrivillig ensom.
Avatar

Hei

jan 21 2022 - 19:53
Trist jenter må være forsiktige fordi det fins psykopater på forum akkurat som alle andre steder.Skulke ønske alle møtte fantastiske venner slik jeg har møtt på dere.Det ønsker jeg for folk som søker venner for det er mulig å få gode venner her.
Til forsiden