Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Alenemødre, vanskelig å være sosial...

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Alenemødre, vanskelig å være sosial...

april 15 2015 - 17:43
Hei. Syns det er utrolig vanskelig å komme i kontakt med folk... Delvis fordi jeg er alenemamma og ikke kan bli med på så mye i fritiden min. Dette er ikke ment som klaging, ville ikke vært i en annen situasjon enn den jeg er i, men lurer på om det er flere alenemødre i Asker området som har det slik? Ønsker veldig å bli kjent med noen som er i samme situasjon.
Avatar

:)

april 17 2015 - 20:23
Hei:)..jeg er også alenemor, og kjenner meg veldig godt igjen i det du beskriver. Bor ikke i Asker jeg, men ved Kristiansand.
Om du ønsker å ha kontakt, er det bare å legge meg til som venn:)
Avatar

Hei Alenemamma!

april 18 2015 - 15:04
Hei. Jeg bor i bærum. Jeg har et lite barn på 1 år. Etter at jeg ble mamma fikk jeg veldig stor respekt for alenemødre, siden jeg synes det er tøft selv om jeg har en mann som bidrar mye. Jeg flyttet til bærum siden samboeren min er her i fra, men kommer fra oslo. Vennene mine flyttet den andre veien og det har blitt vanskelig å få til å møtes. Vi har sklidd fra hverandre og jeg føler ikke lenger jeg kan ringe de når jeg har noe på hjertet.

Jeg ønsker å bli kjent med nye, få nye venner. Noen å snakke med, møte og gjerne inkludere barna. Jeg er snart 27 år gammel. Ta kontakt med meg om jeg høres ut som en potensiell venn for deg.
Til forsiden