Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Alene pappa på østlandet

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Alene pappa på østlandet

mai 14 2021 - 23:22
Hei
jeg er en alenepappa som har vært sterk altfor lenge og blitt utbrent , full av angst og går til behandling. Jeg er mye redd for angsten og får ikke til å fungere som jeg gjorde. Akkurat som jeg har mistet troen på meg selv, har ikke noe trygghet. Jeg føler jeg ikke kan stole på noen, og er redd for å gjøre det. Men er jo også ganske ensom da. Jeg har en god familie og noen gode venner, men de fleste har jo kone og barn. Det blir liksom ikke det samme når jeg er bare meg og min sønn på 13år.
Hadde vært kult å snakket med noen og kanskje fått noen flere å støtte seg på.

Takk for at du leste mitt innlegg. Håper på positive svar
Avatar

Hei

mai 15 2021 - 09:27
Ta gjerne kontakt. Er i samme situasjon selv :)
Avatar

Re: Alene pappa på østlandet

mai 15 2021 - 10:07
Hei , takk for svar. Jeg har nettopp kjøpt meg golfutstyr for å spille golf, ellers spiller jeg litt båtspill på pc. Jeg skal prøve å være åpen for litt nye ting, jeg husker jeg likte godt å fiske da jeg var yngre.
Avatar

Kjenner meg veldig igjen i det du skriver

jan 10 2022 - 11:22
Har gått eller går igjennom mye av det samme som du gjør. Jeg er alenemamma med sønn på 9 år. Sliter med angst, mild depresjon og vil bli bedre og finne den gode veien å gå. Går til behandling.

Har lite nettverk og ønsker større. Og en god venn som jeg kan prate med om alt. Jeg er god til å lytte, og kan prate selv.
Bor i Asker.
Avatar

Hei

jan 10 2022 - 13:43
39 år gammel mann her. send meg gjerne en melding, så kan vi snakkes.
Til forsiden