Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Alene i Oslo

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Alene i Oslo

juli 7 2016 - 21:46
Hei. Jeg er ei jente på 22 som har bodd i Oslo i 2 måneder nå. Her har jeg ikke så mye bekjentskap og føler meg ensom og alene mesteparten av tiden... Nå har det begynt å gå utover den nye jobben min, og jeg sliter med å holde meg effektiv og konsentrert. Er det noen der ute som vil snakke litt? Kanskje møtes? Alder har ikke så veldig mye å si :) jeg går mye turer og driver aktivt med diverse håndarbeid :)
Avatar

Re: Alene i Oslo

juli 7 2016 - 23:06
Hei.
Hvor i Oslo bor du?

Selv bor jeg (36år) på Majorstuen, for tiden sammen med en jente (en venn) på 22. Så for meg har ikke alder så mye å si heller.

Jeg er glad i mye forskjellig fra dataspill til teltturer. Går av og til på byen (rolig tur) men spiller gjerne spill sammen med andre enten hos meg eller hos en annen. Har fult turutstyr med mulighet til å låne bort ved behov.

Tar gjerne en kaffe/ gåtur med deg i byen jeg om du har lyst til å se om vi kan finne tonen. .

Vil ikke si jeg er helt nerd, men har nylig børstet støv av min gamle Nintendo 8 bit fra 80 tallet som jeg skal spille litt på tenkte jeg :)
Avatar

Hei der

juli 25 2016 - 19:56
Jeg sender deg en melding og venneforspørsel
Til forsiden